Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert februar 2024
Huskraft Energi
2.0
73 verifiserte omtaler
Huskraft Energi er begjært konkurs per 23. oktober 2023
Huskraft Energi er begjært konkurs per 23. oktober 2023, og slutter å levere strøm til det norske folk fra denne dato
Klikk her for å finne en ny strømleverandør.

Huskraft Energi omtaler og erfaringer

Ingen trend

Huskraft Energi har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.0
Dårlig
73 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
-
IKKE NOK OMTALER
Huskraft Energi trenger minimum 10 omtaler.
37%
Middels
37% anbefaler Huskraft Energi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 73 omtaler om Huskraft Energi

FILTRER OMTALER
22
5
2
4
40
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE

Luring selskap

Omtale av  Silje M

Ble oppringt av Huskraft da min leverandør sluttet med strøm, og snakket med en hyggelig kar, etter en måned får jeg strømregning som er 3 ganger så dyr som de jeg normalt har, forbanna møkka selskap, leste dessverre ikke om dette før nå :-(

Nyttig (0)

Ugunstig spotprisavtale

Omtale av  Daniel

Rapportert til forbrukertilsynet for villedende markedsføring. Dårlig presentasjon av bruk i faktura, villedende.

Nyttig (0)

Tips til andre som har blitt svindlet av Huskraft

Omtale av  Lars H

Jeg klaget, ettersom jeg efter noen måneder oppdaget at prisene lå langt over spotpris, smart spot kalte de avtalen, smart for hvem? Selvsagt byttet jeg leverandør, men det nyttet likevel å klage til Huskraft. De har nå refundert noen tusenlapper for overprising gjennom 5 måneder. Poenget er: Har du allerede blitt lurt, kan du faktisk få refundert. Lønnsomt å true med forbrukerrådet og den slags.

Nyttig (2)

Ser ut til at jeg har betalt altfor mye over lang tid

Omtale av  Margretha

Fikk ikke med meg at det ikke var en ren spotpris, så jeg har betalt mange tusen mer enn nødvendig. Tilbyr bare autogiro, ikke E-faktura uten at du sender e-post og ber om det

Nyttig (2)

Oppriktig svindel!!!!

Omtale av  Paul A. B

Vi har nå hatt huskraft i vår lille leilighet i 2 år. Det er vår første strømleverandør, så vi har vært litt naive når det kommer til regningene. I sommer har spottprisen hos Huskraft vært på rundt 1.5 kr/kWh, som er 6 ganger dyrere enn andre firmaers spotpris, og tydeligvis 30 ganger så dyr nå i slutten av september ifølge hvakosterstrommen.no! Det er kvalmende overprising, og ikke svarer de på mail heller. Aldri igjen huskraft.

Nyttig (2)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Bedrägeri

Omtale av  Henrik

Huskraft Energi har lyckats att blåsa mig på många tusentals kronor. Det här företaget jobbar med att lura folk på pengar Konstigt att man ens tillåter sådana företag existera på marknaden Bytt så fort du kan så att de inte tar mer av dina hård förtjänade pengar.

Nyttig (1)

Styr unna!

Omtale av  Ingvar

De endret strømavtalen til noe de kaller SPOT etter endt prisgaranti på 12mnd, vi betalte 2,7ganger så høy strømpris som spot fra Norpool. Nu er det nok, gåtrrett til forbrukerrådet med dette.

Nyttig (1)

3 ganger så høy spotpris

Omtale av  Viktoria

Jeg byttet til Huskkraft før jul 2022, da de hadde en god spotpris avtale med ingen bindingstid og null kr i påslag og mndavgift. Strømprisen var lav de første mnd (sammenlignet med de høye prisen som var i vinter), men så i mars begynte jeg å merke at spotprisen var meget høy. Tenkte ikke så mye på det, men nå ser jeg at jeg har betalt mye høyere kWh en gjennomsnittet som har vært i min region. Fikk regning for juli nettopp, og gjennomsnitt var på 1,5 kr/ kWh, til sammenligning ligger den gjennomsnittsprisen på 35øre/kWh. Føler meg lurt, har nå byttet strømavtale.

Nyttig (1)

Anbefales ikke, lurer kundene sine

Omtale av  Adrian

Dårligere avtale finnes ikke. Frister med 0kr påslag og 0kr månedsgebyr. Det som ikke blir informert om er at de tar opptil 5x mer per kw/t enn andre tilbydere. Eksempelvis i Juli 2023 var snittprisen på strøm 0,46kr kw/t på min regning fra huskraft var snittprisen 1,60kr kw/t. Anbefales ikke. Styr unna

Nyttig (1)

Styr unna smart-spot avtale !

Omtale av  Sara

Smart spot avtale med pris garanti er en lureavtale! Den er kke en spotpris avtale selv om navnet innsinuerer det. Denne avtalen er innrappoertert til Forbrukerrådet som "annen prismodell! og er derfor ikke en ekte spotprisavtale. Forbrukerrådet fraråder på det sterkeste avtaler av denne typen og anbefaler at man bytter til en spotpris-avtale.

Nyttig (1)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dyrt lureri…

Omtale av  Bjarne

Oppdaget nå og bare helt tilfeldig at Huskraft oppererer med priser som er over 100% dyrere enn spotprisen på norpool, i utgangspunktet inngikk eg avtale om spottpris. Så bevisst lurer huskraft sine kunder.

Nyttig (1)

STYR UNNA

Omtale av  Kim J

Et drittselskap som lurer kundene sine for penger… Ikke inngå noen nye avtaler. Bytt selskap hvis du har mulighet. Finns dessverre ikke minusstjerner, for forferdelig er alt for god karakter for disse tyvene.

Nyttig (2)

Styr unna svindelselskapet Huskraft

Omtale av  Bra

Forvaltingsavtale sier de.. og ja de har sendt et varsel på dette, som menigmann ikke får så mye ut av. Burde selvfølgelig byttet selskap tidligere, men lærte den harde veien. Snitt spot pris i mai var 98 øre, mitt snitt fra Huskraft er 200 øre, så over 100% mer enn spot. Vil aldri anbefale dette selskapet til noen og hold dere unna deres lureri avtaler for å komme høyt opp på pristester

Nyttig (4)

Svindel, styr unna

Omtale av  Tor

Det skulle være 0% påslag på spotpris men påslaget er 100% altså en dobling av prisen det skulle vært. Ingen svar å få på mail. I tillegg sender de faktura via inkasso selskap så vanskelig å holde tilbake faktura. Så er du kunde her så sjekk prisen du får nøye og kom deg ut. Synd sånne aktører får holde på.

Nyttig (4)

Bra tidligere, men søppel nå

Omtale av  Thorbjørn

Ikke mye informasjon på "min side". Var bra avtale når timespotpris, men nå virker det som om det er gjennomsnitt per uke.

Nyttig (3)
Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Styr unna dette!

Omtale av  Michael

Du får en god avtale som dem endrer etter en tid uten å gi beskjed. Dem sier dem sender mail noe dem mulig gjør. Men jeg finner da ingen mail. Da setter dem deg på en forvaltingsavtale der dem tvinger deg å kjøpe strøm for 2-3 ganger spotpris. Forkastelig i disse tider!

Nyttig (3)
Forrige
Side 1 av 5

Huskraft Energi

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR