Meny

DNB Bank omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
106
av 106 innen
bank
23%
anbefaler
DNB Bank

"Anbefales ikke"

Omtale om DNB Bank skrevet av Tore for 18.10.2019 08.38

DNB Bank har totalt 398 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Anbefales ikke"
3 syns denne omtalen er nyttig

Super side og kundeservice, når innlogging etc. funker. En av de dyreste bankene som svært ofte har problemer med både nettbank og kort. Kjappest med oppjustering av lånerenter vs andre banker. Bankbytte anbefales!

Svar fra DNB Bank
01.11.2019 09.22
Hei Tore!

Takk for tilbakemeldingen! Så bra at du er fornøyd med kundeservice! Når det kommer til nedetid så er dette selvfølgelig noe vi forsøker å unngå. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av våre digitale tjenester for å sørge for best mulig funksjonalitet og minst mulig feil. Prisene våre justeres etter markedet og vi har konkuransedyktige priser på alle våre tjenester. Dersom du mener at du betaler for mye for noe så ta gjerne kontakt med oss på telefon eller chat så tar vi en kikk på det for deg!

/Jørgen
Bytt.no
"Anbefales ikke" skrev Tore om DNB Bank

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Bank?
Gjør som Tore og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Preben E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Etter 20 år er man en fremmed"
3 syns denne omtalen er nyttig

Man får PERSONLIG saksbehandler for muligens å føle seg spesiell. Denne saksbehandleren byttes ut til stadighet og hvis man søker lån blir man kontaktet av en annen, i mitt tilfelle en jentunge som i følge en slavisk tilnærming til beregningsalgoritmene arrogant kunne fortelle at jeg var konkurs. Dette til tross for at min gjeld nesten var halvert på 3 år. Byttet til Sparebanken Sør og sparte umiddelbart kr 2000 pr md. Ikke la deg lure av flotte fasader, styr unna.

Svar fra DNB Bank
01.11.2019 09.22
Hei Preben!

I utgangspunktet har vi gått bort fra personlige rådgivere. Dette nettopp grunnet det du skriver her. En rådgiver kan gå av med pensjon, være på ferie, bytte jobb eller lignende. Vi har heller ikke nok ansatte i forhold til kunder til at dette kan fungere bra. Det gjør at en rådgiver da ville hatt ansvar for veldig mange kunder som igjen hadde resultert i alt for lang behandlingstid. I stedet er vi tilgjengelige på 915 04800 og på chat døgnet rundt slik at du kjapt skal få hjelp uten å måtte vente. Når det er sagt så kan man selvfølgelig be om å få en rådgiver på sitt lokale kontor dersom man ønsker det, men søker du om et lån i nettbanken er det en rådgiver fra vår låneavdeling som vil kontakte deg. Ønsker du at søknaden skal behandles av den spesifikke rådgiveren din er selvfølgelig det også mulig, men du må da henvende deg direkte dit eller be om dette i søknaden.

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig system"

Min fiancé har lyst å åpne ny konto, det tok 1,5 måned pga. allt går gjennom post.

August S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Skulle ta penger ut fra minibank, ingen penger kom ut"
4 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg skulle ta ut penger for å betale husleie ved DNBs minibank på Fornebu 4.10. kom ingen penger ut. Jeg fikk imidlertid kvittering på et uttaket og at pengene var trukket fra min konto i DNB. Jeg gikk inn til DNB Eiendom og forklarte saken. De ba meg ringe nummeret som sto på minibanken. Jeg ringte nummeret og kom til Nets. Jeg forklarte saken til de. De opprettet en sak på dette og sa at jeg måtte vente 3 virkedager før jeg skulle få pengene tilbake på konto. Jeg fikk også beskjed om at jeg skulle få en bekreftelse på dette per SMS. Jeg har imidlertid ikke fått hverken pengene igjen eller noen bekreftelse på SMS om at saken er opprettet. Etter å ha ventet tre virkedager, ringte jeg Nets igjen 9.10. og påpekte at pengene ikke var kommet tilbake på konto eller at jeg hadde fått noen bekreftelse på reklamasjonen. De ba meg nå kontakte DNB sin reklamasjonsavdeling og sa de ville sende bekreftelse på at sak var opprettet. Jeg kontaktet deretter DNB sin reklamasjons avdeling kl. 16:25 som da var stengt fikk jeg beskjed om i telefon. Jeg ringte Nets igjen for tredje gang 10.10. og påpekte at jeg fortsatt ikke hadde fått noen bekreftelse på at sak var opprettet slik de hadde lovt to ganger tidligere. Damen i telefonen sa at bekreftelsen jeg skulle få var ingen bekreftelse, men info om hva jeg måtte gjøre videre, dvs. kontakte DNB reklamasjon. Jeg forsikret meg om at saken min fortsatt sto i deres system før jeg la på. Jeg kontaktet så DNB sin reklamasjonsavdeling som ba meg opprette en sak skriftlig her på deres sider. Se vedlagt kopi av kvittering under på at reklamasjonssak er opprettet. Her blir jeg informert om at saksbehandlingstiden kan ta fra 1-3 uker.

Svar fra DNB Bank
01.11.2019 09.21
Hei August!

Takk for din tilbakemelding! Dersom det skjer en feil med transaksjon, det være på minibank eller kortterminal, så vil det noen ganger bli laget en reservasjon på konto. Denne slettes da etter noen virkedager. Alle spor vil da forsvinne fra din konto og det eneste du vil se er en tilsvarende høyere disponibel saldo. Vær obs på at dette ikke er våre sider og vi får ikke behandlet noen reklamasjonssak her. Logg gjerne inn på våre sider og start en chat der eller slå på tråden til oss på 915 04800 så skal vi selvfølgelig hjelpe deg med dette dersom du enda ikke har fått pengene tilbake.

/Jørgen
Bjarte B. Å
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Gir ikke noe lån med overkommelig rente, men med en gang det var snakk om 18,7% kredittlån fikk eg"
2 syns denne omtalen er nyttig

Mer latterlig og dum kundebehandler skal man lete lenge etter, på grense til frekk og tålte ikke at eg blei frustrert over behandlingen. Blei tvunget no til å måtte ta fri fra jobb 4,5 timer minst for og komme meg til ein bank. Fordi ho meinte meg ikkje var meg etter mange spørsmål.

Svar fra DNB Bank
01.11.2019 09.19
Hei Bjarte!

Kjedelig å høre at du har hatt et ublidt møte med en av våre kundebehandlere. Vi får dessverre ikke sett noe nærmere på det her, men vi setter stor pris på det om du vil sende oss en melding fra postkassen i nettbanken din. Forklar hva som har skjedd og når du var i kontakt med oss så får vi muligheten til å gå dette opp og sørge for at det ikke skjer igjen :)

/Jørgen
DNB Bank har totalt 398 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR