Bredbånd

HomeNet omtaler og erfaringer

3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Opplevd hastighet
Middels
1
av 12 innen
bredbåndsleverandør
59%
anbefaler
HomeNet
Filtrer omtaler
160
53
18
23
128
Sorter omtaler etter
Viser av 382 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med HomeNet?
Thomas S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Elendig support!"

Problemet var at dsl kontakten ikke sto skikkelig i. Ringte support. De ba meg restarte modem. Dette fikset ikke problemet, så derfor sendte de ut hjelp. Fant da ut at det var kontakten som var feilen. Får nå en regning på 1800kr++ fordi dette var brukerfeil. Hadde support spurt om kontakten sto skikkelig i, i første omgang, hadde problemet vært løst. Istedenfor har jeg gått i 2 uker uten nett. Relacom har utsatt datoen 4 ganger..
Homenet nekter å ta på skyld, og support sier ting som at dette er "åpenbart", og " det sier seg selv" når jeg prøver å klage. at det ikke er nok at de ikke vil hjelpe, men de skal i tillegg snakke ned til folk på den måten.

Vi sier opp homenet i dag, og jeg anbefaler på det sterkeste, IKKE BESTILL FRA HOMENET! Verste supporten jeg har vært borti noen gang.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Oppfyller såvidt minstekravet"

Jeg har Homenet bredbånd med en hastighet på 14-21 mbps, den største hastigheten jeg har målt ved hjelp av speedtest og fast.com er 9 mbps. Har ringt kundeservice om dette og de sier at ingenting kan bli gjort ettersom jeg har avtale med de i 12 mnd. Styr unna Homenet om du har mulighet, selvom de er billig så får du ikke det du betaler for.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Penger er alt"

Her er det snakk om en leverandør som ikke leverer noe i nærheten av det de lover, Linja er hele tiden ustabil og hastigheten lavere enn vi betaler for. Jeg har også en egen ruter som er ekstremt kraftig som de prøver å skylde på ikke er satt opp riktig, men her har jeg hatt en IT ekspert til å sette opp for meg. De nekter å gjøre noe med linja og nekter å la meg si opp bindingstiden med mindre jeg betaler i dyre dommer. Her er det bare å holde seg langt unna da det ikke finnes interesse å hjelpe kundene sine. Tror nok du kan velge hva som helst utenom homenet og de vil gi deg bedre linje eller kundeservice da begge her stinker.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ustabilt"

Sliter med Internett ca 3 ganger i uka. Dette er veldig irriterende da jeg hele tiden må feilsøke å finne ut hva som er galt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Stabil ADSL"

- Jeg opprettet abonnementet "Homenet Bredbånd" august 2017.
Det var et misforhold i starten mellom tilbud mottatt og opplysninger inne på "Min-side".
Jeg hadde bestilt uten etableringspris, men det kom opp etableringpris på 599,- inne på min-side.
Jeg kontaktet dem pr mail og fikk vite at jeg jeg hadde fått et spesialtilbud. Og at prisene på "min-side" var standard-priser. Jeg kunne forholde meg til spesialtilbudet. Og har ikke fått faktura på annet siden.
- Selve bredbåndet fungerer aldeles utmerket.
Abonnementet kan i følge Homenet gi maks 20 Mbit/s nedlasting / 1,1 Mbit/s opplasting.
Pga avstand til sentralen er hastigheten i følge Kapaks estimert til 17 Mbit/s nedlasting og 1,3 Mbit/s nedlasting.
Testing til både Nettfart.no og Speedtest.net gir i gjennomsnitt 18 Mbit/s nedlasting / 1,3 Mbit/s opplasting. Responstiden er i snitt på 15 ms.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Godt Internett, overfakturering på 250%"
1 syns denne omtalen er nyttig

Etter 5 måneder har jeg opplevd veldig bra Internett og forferdelig overfakturering.

Jeg flyttet etter 4 måneders abonnement, meldte det inn 2 måneder før jeg flyttet sånn at internettet skulle være på plass. Når jeg skulle koble til internettet 5 dager etter jeg flyttet inn, fant jeg ut at dette hadde vert rotet til. Nå måtte jeg bruke mobilnett i 3 uker med tilhørende ekstra kostnad, men ingen kompensasjon fra Homenet annet en at fakturaen ble kreditert for innflyttingsmåneden, jeg hadde ekstra kostnad på over 1000 pga dette.

Jeg inngikk e- avtale med Homenet som ble brukt for alt den var vert. Først ble jeg fakturert for 2 abonnementer, som ble kreditert når jeg gjorde Homenet oppmerksom på dette. Men da ble siden bare ondt verre, i steden for at jeg fikk 2 fakturaer, fikk jeg 5, 1 på gamle adressen, 2 på nye adressen og 2 for ett abonnement som jeg viste ingenting om. Alt ble siden trukket av kontoen min pga e-avtalen.

Så nå har jeg fått fakturaer og betalt for 5906 men skulle ha betalt 2662. Endelig i dag tror jeg at det er ryddet opp i dette med e-post og sammendrag fra Arvato som er helt likt det som jeg hadde tatt sammen sjølv. Det skjer etter at jeg har kranglet, vert snill, vert uhøflig, sint og oppgitt i flere timer på mobilen.

Men pdd har jeg ingen tilbud ennå om noen kompensasjon eller noe. Ble faktisk varslet om at det kommer endå en faktura den 5. Mars, uffff måtte passe på e-avtalen min sa han LOL

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Der treffer man et menneske. Alltid hyggelige og gir god hjelp. Fagfolk 👍"

Har, de få gangene jeg har bruk for det, kommet greit igjennom på tlf. Det virker som de kan sine ting og gir meg alltid den hjelpen jeg har trengt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Utmerket i Tromsø. Fra problem til løsning med ny HS installert på under 24 timer."
1 syns denne omtalen er nyttig

For to uker siden begynte nettet å falle ut, vi opplevde også noe treghet i hele greia. Men vi antok at dette var pga. uværet sørpå og tenkte ikke så mye over det. Men da det fortsatte å falle ut med jevne mellomrom og omstart av hjemmesentralen (HS) ikke alltids førte fram en løsning tok vi kontakt. Da jeg ringte kundeservice var det selvfølgelig som alltids en liten ”er han teknisk kompetent” vurdering fra teknisksupport sin side. Da jeg etter ca. 5 minutter hadde bevist min ”know how” gikk alt som smurt. Det viste seg at fra HomeNet hadde de kontakt med HS vår selv om Uplink-lyset våres ikke tent. Han ba meg skru ned HS noe som gjorde at jeg måtte ”rykke litt i den” og hei presto så kom lyset på og internett tilbake og det med en hastighet som vi aldri hadde før (80mbit). Nå var jo HSen vår blitt 15 år gammel og vi kunne vel begge to forstå at noe kanskje ”nå” var løst inni den, at den rett og slett var blitt sliten - der den uforstyrret har hengt siden den ble installert. Med handa på hjertet var det DEN hyggeligste supporten jeg noen gang har opplevd, etter å ha hadd mange forskjellige "leverandører" (tromskraft, bynett, etc) oppigjennom de 15 årene. Supporten var både artig, problemorientert og informativ. Uoppfordret ble det avtalt å sende en installatør for å "sjekke" - dagen etter ringte SiteCom som kom til avtalt tid - faktisk 15 før tiden. Da fikk vi bytta den HS som kan sies å være "kambrium silur" med en ny og moderne en - og det kostnadsfritt. Dette var etter min mening helt klart - laudabilis prae ceteris - i service. Mange lysår fra for eksempel Canal Digital sin kundeservice - som er min målenhet for "værst i verden". Når det angår hastigheten så har jeg aldri målt den egentlig, men nå ligger den konsekvent på 9ish i ping og 90/90-ish mbps u/d.

Happy days!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig hastighet"
3 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til Homenet i desember og opplevde fra dag 1 veldig dårlig hastighet på linjen. Vi har kjøpt linjen 60 Mbit, men med speedtester fra tek opplever vi at nedlastingen ligger mellom 0.3-6.8Mbit. Homenet skylder på elektriske apparater og mener at vi må selv kjøpe en bedre router for å få linje. Fraskriver seg alt ansvar selv og vil ikke bryte bindingstiden selvom de ikke klarer å levere produktet som lovet. En total useriøs aktør som tydelig er mer opptatt av å få kunder inn en å beholde de de har. Styr unna.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Hold deg unna Homenet !"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ligg unna Fibernett leverandør - HomeNet som banker på dørene. Ikke skriv under på noe som du kan angre på senere! Selger som var på døren min, sa det bare var å signere for å melde interesse, og at sålenge utbygging ikke var startet ville det fullt mulig å angre seg, jeg angret meg og sendte inn avbestilling 15 dager etter signering, og har nå fått en regning på 4500.- kr for ingenting!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Internett og TV-signaler"
2 syns denne omtalen er nyttig

Homenet er dårlig Internett
Dårlige fiber nett på RiksTV
Dårlige bilder på TV
Bilde henger seg når du bytte TV kanal
Kanal digital var mye bedre med TV kanaler
Bra bildet Irlands kanaler i pakka.

Muncheese
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ustabilt og dårlig nett"

Ustabilt og dårlig nett. Dette er ikke verdt det. Jeg hadde nextgentel som var dårligere hastighet jeg betalte for, men var forsatt bedre en homenet som skulle gi meg det dobbelte ...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Uten nett 1 uke nå"
5 syns denne omtalen er nyttig

5 ganger har jeg fått ny rettetid. Har nettopp fått ny til i morgen kl 0600. Hva holder teknisk avdeling på med egentlig??? Ingen ydmyk beklagelse, kun at kundeservice må forholde seg til det de får beskjed om. Dette er for dårlig. Rett og slett forferdelig! I tillegg er nettet tregt når det fungerer.

Jørgen Ø
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dag nummer fire uten nett."
4 syns denne omtalen er nyttig

Mistet nettet på fredag, og har siden hatt kontakt med kundeservice som sier at dem har folk på det. Men uansett, dag nummer fire uten nett er ikke direkte imponerende ovenfor betalende kunder. Styr unna.. mye tull med ustabil linje også.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Veldig fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

Fikk avslag på fiber og bredbånd selvom jeg bor svært sentralt i Bergen. Da jeg bare har muligheter til å få Internett over telefonlinje så valgte jeg å gå for Homenet.

Fikk oppgitt fra Telenor at linjen var god for 5Mbit hastighet. jeg var litt skeptisk men gikk for Homenet og de klarte å gi meg 15-16Mbit hastighet. 100% oppe tid. har ikke hatt noen problemer.

*Hyggelig og profesjonell kundeservice
*Bra produkter og hastigheter
*Hyggelig pris og kampanje

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Either offline or insanely slow and unstable speed."
2 syns denne omtalen er nyttig

Absolutely bad ISP. I pay for 10/1 and - when it is online - I get anything between 1.6/0.3 and 8.8/0.9 within a 5 min window, with constant packet loss (I'm in a city centre, not somewhere in the nowhere). And it's offline at least 3x per evening for about 3min each time.

At least the customer service tries to help when I call / write them.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Bra kundeservice 😃"

Bra kundeservice og behjelpelig når dette trengs.
Har bare positive opplevelser med Homenet som leverandør

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Helt forferdelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Mye problemer med hastighet og svarstid og kundeservicen skylder bare på at det er oss, selvom vi har hatt problemer da det bare har vært en data på nett som bare har hatt et spill oppe.

Martin H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Adsl som avtalt"

Etter å ha insett at ingen vil bygge fiber ut til ødemarken der jeg bor kunne jeg kansje spare noen kroner på den treige adsl linja jeg har.
Som sakt så gjort, og etter ei uke kom modem og brev om oppkobling i posten. Modemet ble koblet til men hastighet var fraværende. Etter en prat med kundeservice ble jeg fortalt at det tar noen dager før linja var oppe i full hastighet. Og etter tre dager nådde linja samme hastighet som jeg hadde hos Telenor.
Modemet derimot har dårligere rekkevidde på wifi en Telenor sitt. Kundeservice fortalte meg enkelt og greit at det var ingen problem å bruke Telenor sitt modem så lenge det ble resatt først.
Det ble gjort og alt fungerer godt. Homenet modemet lagres i skapet i tilfelle det skulle bli feil på linjen da homenet har tilgang til det modemet for feilsøking.
Er veldi fornøyd med kundeservice, de ønsker å hjelpe, og på tec siden skjønner de hva du er ute etter når du ber om hjelp til noe. Trekker ei stjerne da modemet er en ganske simpel sak som ikke er no fryd for øyet.
Er du i samme båt som meg og stuck med adsl får du akkurat det samme som Telenor tilbyr. Bare litt billigere.

Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Aldri HomeNet over kobberlinje"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dem skylder på Telenor sitt utstyr og dermed ikke kan hjelpe. Jeg var uten linje i 8 døgn, mens Telenor hev seg rundt og ga Telenor kunder en reservelinje etter 2 dager. Dem sier at Telenor tar sine egne kunder først. Veldig irriterende å sitte med en fungerende DSL linje uten å få kontakt med dhcp serveren til HomeNet.
Styr unna vist du må bruke kobberlinje!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Første dag uten nett. Ringt flere ganger men ble ikke fikset. Jeg må vente til i morgen"
1 syns denne omtalen er nyttig

I dag var den første dag. Jeg koblet modem men virket ikke. Ringte kundeservice for å få hjelp. Han sa at jeg må vente 30 til 40 minutter så skal det være i orden. Ringte etter 2 timer igjen men fikk svar at snart blir den i orden. Ringte 3dje gang fikk svar at det kan ta fra 1 til 2 dager at jeg skal få internett.

Gareth W
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ustabil hastighet"

Om kvelden er hastighet veldig dårlig, ikke mulig å ta skype samtaler selvom mening er jeg betaler for rundt 15 MB opp og ned. Skuffet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Tragisk"
3 syns denne omtalen er nyttig

Vi hadde Telenor fra før så fikk en telefon fra Homenett, og da fikk vi forespørsel om vi ville ha billigere og bedre nett, hvis du som leser dette får det tilbudet Takk nei å legg på. Hvis vi skal se på en film så får vi sett par minutter før det begynner å surre og i de få minuttene du får sett er lydene og det som skjer på skjermen henger ikke sammen, hvis du skal spille online med venner så får du spilt 5-10 min før du blir kasta ut. Nettet er også veldig ustabilt går fra en strek til tre hele tiden. Så hold deg så langt unna Homenett som mulig. DETTE ER TRAGISK.

Mahmood F
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig og treg nett"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kjempe dårlig internett og treg, har vært flere ganger uten internett i flere dager med feil fra homenett side.

Lloyd-Andr R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Totalt elendig!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Helt håpløst, var dårlig fra dag en! Vi betaler for 100 mbps og får maks 8 mbps!! I snakk med kundeservice får vi bare beskjed om at det er ruteren og at vi må koble til med kabel!! Ingen bruker kabel nå mer!! Ruteren er forresten helt ny og tåler opp til 25 mbps.

Søk Bytt.no