Meny

HomeNet omtaler og erfaringer

2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
81
av 85 innen
bredbåndsleverandør
44%
anbefaler
HomeNet
Filtrer omtaler
212
78
31
47
331
Sorter omtaler etter
Viser av 699 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med HomeNet?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Overfakturerer og gjør det umulig å komme ut av kontrakt."
1 syns denne omtalen er nyttig

Lover mye, holder lite, men fakturerer som om dem har levert alt. Umulig å komme ut av kontrakt selv om dem gjentatte ganger bryter den selv. STYR UNNA.

Svar fra HomeNet
25.05.2020 08.48
Hei, her anbefaler jeg at du tar kontakt med oss på chat/telefon slik at vi kan sjekke opp i problemet. Da altså forskjellen i det som skal ha vært lovet og hva du opplever.
Dersom det er noe feil så skal du selvfølgelig ikke måtte betale full pris.
Vennlig hilsen
Roar | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig hastighet"

Bytte fra Get som skulle levere 300 MB linje til Homenet med 1 GB linje. Kjørte en speedtest på begge to både på PC og mobil. Det skuffende resultatet var Wifi-testen av 300 MB fra Get var raskere enn 1 GB fra Homenet, selv om jeg satt ved siden Homenet sin ruter. Homenet er litt rimeligere men er på ingen måte fornøyd med hastigheten.

Svar fra HomeNet
19.05.2020 08.56
Hei Helge,

Ta gjerne kontakt med oss over chat eller telefon 38 99 01 00 så kan vi feilsøke sammen for å avdekke hva som reduserer hastigheten din her.

Vennlig hilsen
Richard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Hyggelige folk, men katastrofalt dårlig nett"

Svært hyggelige og imøtekommende folk, men katastrofalt dårlig nett som faller ut ustanselig. Har fått restartet x-antall ganger og hatt teknikere en håndfull ganger, men til ingen som helst nytte i praksis. Interessante tider; man kan sende folk til månen, men stabilt internett og gjerne hastighet litt over krypefart når det tross alt virker? - ...

Svar fra HomeNet
07.05.2020 08.57
Hei,

Jeg er ikke kjent med din sak da jeg ikke har noen kundeinformasjon tilgjengelig. Kjekt å se at du har hatt en positiv opplevelse av våre kundebehandlere, men selvfølgelig trist å se at du opplever problemer ved tjenesten.

Dersom du fortsatt opplever problemer ønsker vi selvfølgelig å hjelpe. Ta gjerne kontakt med vår teknisk avdeling på telefon 38 99 01 00 eller chat via homenet.no for et grundig feilsøk.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Svært dårlig kundeopplevelse"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi ønsket og ønsker å installere Homenet, men pga reisevirksomhet og andre omstendigheter har jeg måtte avlyse 2 datoer for installasjon. Homenet har da, uten å spørre oss, annullert installasjonen og sendt et avbestillingsgebyr på kr 9.000. Tok da kontakt og sa at dette må være en missforståelse da vi ønsker å installere fiber fra Homenet. De skulle ordne dette og avtale nytt tidspunkt. Fikk da en sms som jeg skulle godkjenne, men da var installasjons gebyret steget fra kr 1.900 til 8.900. Dette kunne de ikke gjøre noe med da de mente jeg hadde avlyst bestillingen da jeg ikke kunne på 2 avtalte tidspunkt pga jobb. Homenet graver nå i min gate og vil ikke ha noen ekstrakostnad med å installere hos meg, men krever likevel at jeg betaler kr. 8.900. Jeg mener det er Homenet har brutt avtalen og vil forfølge dette med juridisk bistand. Homenet kunne brukt denne anledningen til å få en fornøyd og langsiktig betalende kunde, men har valgt å gi meg en svært dårlig kundeopplevelse. Ledelsen i Homenet burde ta et kurs i kundebehandling og satt dette på dagsorden hos sine kundebehandlere. Vil ikke på noen som helst måte anbefale Homenet.

Svar fra HomeNet
30.04.2020 07.27
Hei Leif,

Veldig dumt at du hadde en slik opplevelse. Nå var det slik at entreprenør prøvde å kontakte deg 3 ganger uten hell, så vi så oss nødt til å avbryte avtalen, da det tok altfor lang tid før vi fikk kontakt med deg. Vi hadde en kampansje pris i en periode, da vi hadde en pris på 1900. Siden du valgte å bestillte på nytt utenom denne perioden, så er prisen 8900. Vi har ikke brutt avtalen her da vi ville levere til deg, men fikk dessverre ikke oppnådd kontakt.

Vennlig hilsen
Richard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"I was informed that in my house I can have an internet, and there is a connection"

I was informed that in my house I can have the internet, and there is a connection, but after the technician came, he said there are no cables. When I tried to fix it myself by providing a connection through other people, neighbors, Homenet said it's illegal and they can not do anything. I got a cancellation fee for the service I cant use. It took me 3 months to communicate with them, but all my complaints were lost and nobody responded to me. I still don't have internet - 3 months already and I have to pay 2500 thousand for spending my time and nerves.

Svar fra HomeNet
29.04.2020 13.59
Hello Hanna. Unfortunately there was no DSL cable on your property, so there came a fee for sending out a technician to your house for installation. It is the customers responsibility to know if there is cables on the property.

Best Regards
Richard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Leverer ikke som avtalt!"

Kundeservice vet ikke noe om hva som skjer, nettet er alt for dårlig. Nettet er veldig ustabilt og det varierer mellom at man blir kastet ut jevnlig fra ruteren og at nettet stopper opp. Bytter så snart vi er ute av binding på avtalen.

Svar fra HomeNet
28.04.2020 06.42
Hei,

Det var leit å se at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vår teknisk avdeling ønsker selvfølgelig å hjelpe dersom du opplever problemer med tjenesten eller skulle trenge råd til hvordan best sette opp utstyr for god dekning i boligen.

Vi ønsker gjerne at du tar kontakt med oss på telefon eller chat for et grundig feilsøk slik at vi kan finne årsaken til problemene du opplever.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Selger lover mer en de leverer"

Hadde besøk av selger som var på Fiber kampanje, hvor legging av kabel helt inn i huset og ikke kun til tomtegrense var gratis. Men i kontrakten var ikke dette spesifisert, faktisk var motsatt spesifisert. Tok kontakt med support, fikk raskt opprettet sak og allerede dagen etter fikk jeg svar. Og det var at det selger sa ikke var tilfelle. Selger har heller ikke lagt ved andre dokumenter som f.eks angreskjema Har sendt inn mail på angring@homnet.no hvor jeg angrer, men ikke fått svar, ikke engang autosvar at den er mottatt. Mvh Thomas

Svar fra HomeNet
28.04.2020 06.42
Hei Thomas,

Det var leit å se at du har fått slik et dårlig inntrykk av oss. Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe, men jeg kan dessverre ikke gå i detalj offentlig grunnet juridiske årsaker.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon, mail eller chat for videre behandling og oppklaring i saken.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Hold dere borte fra HomeNet om mulig"
1 syns denne omtalen er nyttig

HomeNet skilter med at du skal få et raskt Wifi i hele boligen, men i realiteten er det det stikk motsatte du som kunde får. Fra å ha et problemfritt nettverk med Telenor valgte borettslaget å bytte til HomeNet for omtrent 2 år siden - for å spare noen få kroner i året. Siden den gang har det vært utallige problemer i borettslaget med generell tilkobling, tregt nett, problem med flere samtidige enheter på nettverket, plutselig dødt nettverk etc. Feilene vedvarer og HomeNet skylder på alt og alle, men realiteten er den at før HomeNet kom inn i bilde fungerte alt fint. Det viser seg altså at Fiberbredbånd ikke er det samme uavhengig av leverandør. Anbefaller alle å holde seg langt unna HomeNet.

Svar fra HomeNet
27.04.2020 06.57
Hei Kjell,

Det er leit å se at du opplever problematikk med tjenesten. Jeg er ikke kjent med saken din ettersom jeg ikke har informasjon å gå etter, men ønsker selvfølgelig å hjelpe.

Ta gjerne kontakt med vår teknisk avdeling på telefon 38 99 01 00 eller chat via homenet.no for å gjennomføre et grundig feilsøk slik at vi kan finne årsaken til problematikken du opplever.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Bare feil og problemer"

Vi har det på fjellet og er her hver helg. Når vi kommer opp er det alltid noe feil, og support er aldri åpent når vi faktisk har behov for det.

Svar fra HomeNet
23.04.2020 07.10
Heisann! Fint om du kan ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 38 99 01 00 Mandag - Fredag 08:00 - 21:00, så kan vi gjennomgå et feilsøk sammen. Du kan nå oss i helgen på chat, via vår hjemmeside mellom 10:00 til 15:00.
Yoanka M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Dårlig service, feil informasjon og svindel"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har nettopp skrevet en klage til dem. Jeg tok kontakt med dem når jeg flyttet inn i den nye leiligheten og spurte etter hva slags mulig det fantes for adressen min. Hun jeg snakket med forklarte om fibernett og jeg spurte om hvor langt tid dette kom til å ta. Jeg fikk beskjed om at dette kom til å ta opptil to uker og gikk på en avtale med de. Når det hadde gått nesten to uker, så ringte jeg tilbake igjen for å etterspørre om når de skulle komme for å montere internettet. Da fikk jeg beskjed om at det kom til å ta 6-8 uker. Jeg fikk sjokk. Jeg hadde jo fått beskjed om to uker ellers hadde jeg selvfølgelig ikke inngått noe som helst avtale med de. Mannen jeg snakket med sa han kunne avbestille for meg og jeg ba selvfølgelig om å avbestille abonnemangen, for jeg skulle heller ha abonnemang hos Telenor (jeg fikk internett hjemme sammen uke for samme pris og fungerer bedre). Han sa selvfølgelig ingenting om noe gebyr ved avbestilling. I dag etter to mnd får jeg plutselig en regning på 9000kr. Hva i hel#%te? Dette her er garantert svindel, jeg vil på min sterkeste ikke anbefale å tro på hva de sier. Ta heller kontakt skriftlig så dere har dokumentasjon på hva de sier til dere. Jeg kommer selv til å ta kontakt med advokat om dette her ikke blir fikset. Jeg skal ikke betale 9000kr for deres dårlig service og feil informasjonen som de ga til meg.

Svar fra HomeNet
14.04.2020 21.54
Hei, her høres det ut som ting ikke har vært helt riktig.
Når det kommer til leveranse av nett så er det veldig avhengig av hvor man bestiller, men om det er i et ommrådet som alt er etablert så er det 2-8 uker som er normalt. Dette er veldig avhengig av hvor mye andre saker montørselskapet som da skal koble deg opp har på seg.

Når det kommer til gebyret så er det et avbestillings gebyr som man får i hendhold til våre avtalevilkår og prislister. Du finner de her:
https://www.homenet.no/avtalevilkar-prisliste-og-angrerett/
Om du mener at noe er feil så anbefaler jeg deg å ta kontakt med vår faktura avdeling på faktura@homenet.no

Vennlig hilsen
Roar | HomeNet
Christian
Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig internettdekning"
3 syns denne omtalen er nyttig

Dårlig internettilkobling, av og til helt fraværende. Noen ganger borte en hel time. Kan ikke ta opp en film fordi nettet fryser med det resultatet at bilde og lyd ikke passer sammen. Føler meg fanget i en avtale mellom borettslaget og HomeNet og får absolutt ikke det jeg betaler for. Kjenner ingen som ikke er helt avhengig av en velfungerende nettforbindelse idag.

Svar fra HomeNet
07.04.2020 11.21
Hei,
Her anbefaler jeg å ta kontakt med oss på telefon slik at vi kan gjøre et feilsøk rundt disse problemene da det ikke er slik nettet skal være.
Det er bare å ringe oss på 38 99 01 00 så skal vi få sett på saken.

Vennlig hilsen
Roar | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Dårligere som tiden gikk"
2 syns denne omtalen er nyttig

Vi hadde Internett fra Homenet i ca 4 år og i store deler av perioden var vi godt fornøyd. En påskeferie vi hadde vært borte var det plutselig ingen tilgang på Internett da vi kom inn døra hjemme. Jeg tok kontakt med Homenet på telefon som sa følgende: "Ja jeg ser at det har vært mye trafikk på linjen deres den siste uken". Jeg sa da at vi har vært borte i over en uke og da begynte denne personen å ro. "Jo, ja, jeg så vist feil". Personen skulle få teknikere til å se på saken. Vi hørte ingenting på over en uke, og vi hadde en stabil hastighet på 0,1mbps. Jeg ringte på nytt og fikk prate med en fantastisk hyggelig og hjelpsom person. Denne personen fikk oss til å koble fra alle enheter fra Internett for å se om disse kunne ha noen innvirkning på hastigheten. Disse inkluderte pc-er, telefoner og smart TV. Personen kom fort fram til at feilen lå på deres (Homenet) side og skulle ta dette videre. Neste dag ble jeg oppringt av en mann fra Homenet som sa jeg skulle ignorere alt som ble sagt forrige dag fordi dette var feil og personen jeg pratet med "visste ikke hva de snakket om". Han sa mye som jeg ikke forsto og når jeg spurte hva dette betød svarte han med "det kan du fint ta å google selv". 1 uke senere fikk jeg en melding fra teknisk support hvor det sto at vi måtte vennligst begrense Internett bruket vårt. Etter dette bestemte vi oss for å bytte bort fra Homenet.

Svar fra HomeNet
03.04.2020 15.29
Hei Daniel. Det er synd å høre at du valge å bytte til et annen selskap. Det høres veldig uheldig ut at du har fått litt forskjellige forklaringer her fra kundeservice. Skulle ønske vi kunne komme i bunns på hva som har oppstått her, så hvis du har noen spørsmål angående saken din her, så ta gjerne kontakt med oss på telefon 38 99 01 00, chat eller mail på support@homenet.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Tragisk for dere bruker Arvato"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hadde ikke problemer med dere, men Arvato største dr#%tsekkene men kan prate med. For fortsatt inkasso etter 3 år siden jeg flytta. De er rett å slett svindlere. Er ute etter ny leverandør om dagen hadde brukt dere men så lenge dere bruker ett slikt kjeltring firma som Arvato så syntes jeg alle bør holde seg langt unna.

Svar fra HomeNet
03.04.2020 15.29
Hei Jørn.

Synd å høre at du har hatt en slik opplevelse med Arvato. Nå er ikke jeg kjent med saken din, og hva som har oppstått her, men vi har vår egen faktura avdeling her på Homenet som er veldig behjelpelig med alt som har med faktura å gjøre.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Generelt sett for dårlig"
2 syns denne omtalen er nyttig

Det har vært gjentakende problemer med HomeNet over ett-års perioden jeg har betalt for deres tjenester. Hastigheten har aldri vært det jeg betaler for. Med dette mener jeg ikke det høyeste hastigheten kan være for en pakke, men minimum. Stabiliteten på internettet er veldig varierende, hvilket gjør det ganske frustrerende å prøve å gjøre noe som trenger stabilitet. Enten det er spill online, strømming av videoer eller annet bruk er det tidvis stopp, eller totalt nede. Sjeldent det går en hel dag hvor det fungerer stabilt. Prisen øker gradvis, noe jeg i utgangspunktet ikke har veldig stort problem med, annet enn at kvaliteten er like dårlig. Hev gjerne prisen, på en fornuftig måte, MEN sørg for at kunden får noe igjen for den økte prisen.. Montører, installatører eller "uteteknikerne" som blir leid inn, hvertfall i min region, er ekstremt lite imøtekommende og tar seg godt til rette når du slipper de inn. Dette er ikke et godt tegn for HomeNet. Uavhengig av hvem dere leier inn for å feilsøke og/eller montere, så vil kunden alltid anse de som en del av deres enhet. Deres handlinger og væremåte påvirker hvordan kunden ser på HomeNet, IKKE det innleide selskapet. Det er noe å tenke på... Utover dette har jeg stort sett følt at kundebehandlerne deres prøver å rette opp i problemene man presenterer. Selvfølgelig er det en og annen som ikke har noe i en jobb som omhandler kommunikasjon med kunder, men de aller fleste prøver å hjelpe som best mulig. Dessverre lar det seg sjeldent gjøre, da produktet ikke er bra nok.

Svar fra HomeNet
31.03.2020 21.45
Hei Nicolai,

Basert på informasjon i innlegget virker det som du er koblet på en xDSL linje. Disse gamle telefonlinjene kan til tider slite med stabilitet og hastighet sammenlignet med moderne fiberteknologi.

Det er leit å høre at du har hatt dårlige opplevelser med montør som har vært på oppdrag for oss. Det er selvfølgelig vi som er ansvarlig for oppfølging av feilretting og også hvordan våre representanter, innleid eller ikke, oppfører seg hos våre kunder.
Dersom du opplever dårlig service ønsker vi svært gjerne en tilbakemelding direkte på mail til support@homenet.no eller via vårt kundesenter.

Vi ønsker alltid å forbedre oss og setter pris på ærlig tilbakemelding.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Dårlig nett, og kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Hatt dårlig nett siden dagen vi fikk Homenet. Ubrukelig selskap å bruke når man sitter flere på 1 nettverk til gaming, streaming og surfing. Har opplevd å gå fra 7ms/ping til 2000 av å kun motta en snapchat eller oppdatering på facebook. Kundeservice klager på at det er min feil og mine enheter. Veldig rart da enhetene er byttet ut og problemet fortsatt oppstår. Dumme unnskyldninger, dumme løsninger. Spurte om det var noe de kunne gjøre, fikk nei. Sa da at jeg da blir å bytte selskap da dette har pågått i 2 år uten noe hjelp eller løsning.

Svar fra HomeNet
24.03.2020 12.10
Hei Espen,

Basert på hva du beskriver virker det som at problemet skyldes overbruk av linjekapasitet, noe som er vanligst på en analog tilkobling. Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe, men dersom bruk overstiger kapasitet vil løsningen være å finne problemkilden ved eget utstyr.

Ta gjerne kontakt med vår teknisk avdeling på nytt for et grundig feilsøk og eventuelt en grundigere begrunnelse på hva som forårsaker problemene du opplever slik at vi sammen finner en løsning.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig hele greie"

Vi tegnet avtale med Homenet vi skulle få fiber 1000GB men vi fikk aldri mer hastighet enn 17 GB, ringte flere ganger til dem og vi fikk til svar at det var ingen feil, vi spurte om de kan sende en tekniker som kan måle for å bekrefte det vi sier men vi ble truet med gebyr på 2000kr hvis dem sender en tekniker. Rett og slett dårlig tjeneste og dårlig kundeservice, nå betaler vi for noe vi har ikke, angrer veldig på at jeg har tegnet avtale med dem og anbefaler ikke dem.

Svar fra HomeNet
20.03.2020 22.44
Hei Meryem,

Du skal selvfølgelig få opptil 1000/1000mbps til hjemmesentralen som i avtalen. Det er mange variabler som påvirker hastigheten du måler, anbefaler å se på denne lenken for mer informasjon rundt hastighet: https://www.homenet.no/hastighet.

Ta gjerne kontakt med vår teknisk avdeling for veiledning og rådgivning rundt hastighetmålinger, eventuelt også for å se etter feilkilder på ditt nettverk. Ved feilretting dekker vi selvfølgelig kostnaden dersom det er feil på vårt utstyr, men informerer om montørgebyr ved hastighetsfeilsøk dersom feilen ligger ved kundens utstyr.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Christian A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig hastighet, dårlig ping"
1 syns denne omtalen er nyttig

Fikk disse når jeg flyttet inn i ny leilighet. Måtte ha en kontrakt på 1 år pgs ny innflytte. Men de er helt forferdelig, dårlig hastighet, inkompetente kundeservice og dårlig generell opplevelse. Etter 3 måneder så sa jeg opp kontrakt og måtte betale resterende. Ta hvilke som helst andre en disse folka.

Svar fra HomeNet
18.03.2020 14.37
Hei Christian,

Leit å høre at du har fått et slikt dårlig inntrykk av oss. Vi ønsker alltid å forbedre oss og setter pris på tilbakemelding.

En kontrakt med oss forutsetter at tjeneste leveres i henhold til avtale. Vi oppfordrer alle våre kunder til å ta kontakt ved problemer slik at våre teknikkere kan hjelpe å finne en løsning.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Dag H. K
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Tegnet avtale og de leverte aldri noe fiber men jeg flyttet fra adressen og da skal de ha gebyr 😡"
2 syns denne omtalen er nyttig

Tegnet avtale med Homenet og etter mange måneder flytter jeg fra adressen og nå krever de gebyr på 9000 kr😡. Pass dere for dem 👍

Svar fra HomeNet
18.03.2020 14.36
Hei Dag,

Jeg er ikke kjent med saken din, men annulleringsgebyr blir bare sendt ut ved kontraktbrudd. Dersom du flytter fra adressen med en pågående leveranseavtale kan du eventuelt høre med ny eier om de ønsker fiber levert til adressen slik at de kan ta over avtalen. Da vil du selvfølgelig ikke få noe krav fra oss.

For mer informasjon rundt ditt kundekort anbefaler jeg å ta kontakt med oss direkte, eventuelt sende mail til faktura@homenet.no angående kravet.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Don’t waste your time on them"
1 syns denne omtalen er nyttig

They are not even able to give you internet. They are bad. They don’t have good customer care. They are lying to customers and they are soon need to close this s#%tty company. Never waste your time and money. They don’t deserve even one star 👎👎👎

Svar fra HomeNet
12.03.2020 20.57
Hello Nima,

I am not familiar with your case as I cannot find your customer card with the information I have available. We are sorry to hear that you've had a negative experience with us as we're always looking to improve and provide cutting edge customer care to our customers and potential customers.

If you still have any questions feel free to contact us directly by phone 38 99 01 00, chat at homenet.no or e-mail to support@homenet.no.

Kind regards,
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Leverer ikke godt nok"
1 syns denne omtalen er nyttig

Kjempedårlig kundeservice. Måtte ringe mange ganger for å sjekke om en pågående leveranse er blitt sagt opp/fristilt pga kjempeforsinkelse. Amatørmessig selskap.

Svar fra HomeNet
09.03.2020 09.18
Hei Gjon,

Det var leit å høre at du fikk slik et dårlig inntrykk av oss. Vi ønsker alltid å forbedre oss og setter pris på ærlig tilbakemelding.

Forsinkelser kan ofte skyldes problemer med føringsvei grunnet avtale med grunneiere, lokale e-verk, kommunen og liknende. Dersom du opplever at du har fått lite informasjon beklager vi dette, og håper på mulighet til å imponere i fremtiden.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ubrukelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Er utrolig at en skal betale nesten 700kr for et bredbånd som er helt elendig! Sender tekniker å sier alt er fikset! Har også lang chat liste med screenshot at en de sier på chat at vi ikke får den hastighet som vi skal ha! Må sitte å betale for en vare / produkt som er helt ubrukelig!

Svar fra HomeNet
07.03.2020 07.12
Hei Haakon.

Dette høres ikke bra ut, og vi kan godt undersøke de problemene dine på nytt.
Ta kontakt med vår kundeservice, så kan du sjekke problemene dine.

Vennlig hilsen
Haakon | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Horribelt gebyr for avbestilling av fiber"
2 syns denne omtalen er nyttig

Frekt å kreve 9000,- for å bryte en avtale om fiber som skal leveres om minst et år... Har heller aldri inngått noen avtale, svigersønnen snakket med selger og sa at vi kunne være interessert når det kom så langt at det ble fiber her. Noe som lå nesten et år frem i tid. Og så skal angreretten gjelde i 14 dager fra det? Takke meg til Telenor som har 14 dager fra nettet er oppe og går.... Hadde homenet før de ikke kunne levere via kobbernettet lenger, mener de at jeg skulle sitte minimum seks måneder uten nett, og vente på fibernettet deres? Advokat blir kontaktet, for det gebyret skal de se langt etter.

Svar fra HomeNet
04.03.2020 15.06
Hei Linda,

Bruddgebyr blir gitt bare utgitt ved brudd på bindende kontrakt inngått mellom juridisk eier av abonnementet og HomeNet.

Dersom du mener gebyret er feil i dette tilfellet, ellers ønsker mer informasjon ta gjerne kontakt med vår faktura avdeling på mail til faktura@homenet.no

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig fremgang med utbygging"
1 syns denne omtalen er nyttig

Skrev kontrakt med dem høsten 2018 og ble lovet at de skal begynne å bygge ut fiber i mitt område som ligger i Kløfta i Ullensaker kommune høsten 2019. Nå er vi i februar 2020 og fortsatt ikke skjedd noe og fryktelig dårlig med informasjon om hva som skjer videre eller hva som er grunnen for all den forsinkelsen. Fikk denne melding etter jeg ringte til kundeservice og la inn en klage: "Hei, Viser til din henvendelse. Per i dag så har vi ikke noen ny informasjon for ditt område. Vi jobber med å finne løsninger for fremtidig utbygging, og så snart informasjon foreligger så vil vi sende ut felles informasjonsskriv til dere som har bestilt fiber fra oss i ditt område. Mvh HomeNet" Som sagt ting går utrolig tregt med dem og altfor dårlig med informasjon til sine kunder.

Svar fra HomeNet
25.02.2020 18.38
Hei,

Det er mange omstendigheter som er avgjørende for om vi kan levere fiber i området.
Noen av omstendighetene kan oppstå etter at vi har startet salgsprosessen, og i noen tilfeller også utbyggingsprosessen.

Vi beklager forsinkelsene som kan forekomme ved utbygging og takker for tålmodigheten du har vist oss og den ærlige tilbakemeldingen.
Vi ser frem til å levere lynraskt fibernett på din adresse slik at du får en bedre kundeopplevelse med oss fremover!

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dårlig hastighet, har hatt under 6 mbp/s download i flere uker (og vi betaler for 6 mbp/s) og 0.5 upload på det beste. Vi har ringt og ringt og de sier de "fører saken videre". Nesten ingenting har skjedd siden da.

Svar fra HomeNet
25.02.2020 18.37
Hei Stian,

Jeg kan ikke finne informasjon i forbindelse med din innmeldte sak hos oss da jeg ikke har kundeinformasjon å gå etter. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående din pågående sak.

Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe!

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Inkompetente"
1 syns denne omtalen er nyttig

Inkompetente idiota. Ble lovet skyfri himmel og grønne enger, fiber skulle bli lagt inn og jeg skulle ikke trenge løfte en finger. Får regning på over 9000kr pga av dem ikke har klart og installere dritten sin.

Svar fra HomeNet
25.02.2020 18.36
Hei Simon,

Jeg kan ikke diskutere din sak offentlig grunnet personvernårsaker. Dersom du har fått annulleringsgebyr av oss og mener dette ikke er riktig ønsker vi gjerne at du tar kontakt med vår faktura avdeling på mail til faktura@homenet.no.

Vennlig hilsen
Håvard | HomeNet
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR