Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Nortel
3.5
417 verifiserte omtaler

Nortel omtaler og erfaringer

3.5
Bra
417 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#9
Bra
Nortel er rangert
#9 av 25 mobilselskaper
65%
Bra
65% anbefaler Nortel
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 417 omtaler om Nortel

FILTRER OMTALER
238
35
6
14
124
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Nortel?
Tar 2 minutt

Lave priser, god dekning og rask kundeservice

Omtale av  Talitor

Vi har hatt Nortel i et par år nå i firma sammenheng og har ingenting å utsette på. Fra dag 1 var dekning(Telenor dekning) som lovet med ingen problemer selv om vi var i by eller land. Prisene er lave og konkurransedyktige. Hver gang vi har hatt behov for å kontakte kundeservice har vi ikke ventet lenge og alltid fått hjelp på det vi trengte. På min side har vi full oversikt over abonnementene og utgifter til en hver tid. Sentralbord løsningen fungerer ypperlig med app på telefon i tillegg Vi kan anbefale Nortel til andre bedrifter.

Svar fra Nortel
02.06.2023 08:11

Hei Talitor Så flott å høre at dere er fornøyd med produkter og tjenester fra Nortel, vi setter pris på din tilbakemelding! Det er fint å lese at dere har fått den hjelpen dere trenger, og at løsningen dere har fungerer slik den skal. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Trygt, seriøst og rimelig

Omtale av  Ole

Etter to års abonnement fortsetter jeg i Nortel. Kundeforholdet oppleves trygt, seriøst, stabilt og prisene er konkurransedyktige. Min side og appen fungerer fint og er oversiktlig og forståelig satt opp. Jeg kan anbefale Nortel.

Svar fra Nortel
02.06.2023 08:08

Hei Ole Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, det setter vi veldig pris på. Vårt mål er at du som kunde skal følge deg trygg og ivaretatt, og det er derfor veldig kjekt å lese at du føler det akkurat slik! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Tåpelig opplegg.

Omtale av  Per

Billig er bra sies det. Njah, kanskje full Telenor-dekning men IKKE samme kvaliteten. De har ikke WiFi-tale og samtale bryter i tunnel. Skurrer og hakker på linjen til tider. Og med en arbeidsdag som gjør at det ofte ringes og sjekkes opp i ting over WiFi/4G, men da må man legge på for å sjekke opp i noe. For deretter å ringe tilbake. Hull i hodet eller?? Mistet dekning halve arbeidsdagen uten å få beskjed om dette, fordi de skulle fikse de overnevnte problemene. Fikk melding om dette etter dekningen forsvant(litt vanskelig å lese den da).

Svar fra Nortel
26.05.2023 14:17

Hei Per Jeg skjønner at det er en frustrerende situasjon å stå i når du ikke har dekning, men jeg kan forsikre deg om at Nortel og Telenor har 100% lik dekning. Kvaliteten på dekning og hastighet for Nortel sine kunder er identisk som Telenors egne sluttkunder. Du kan lese mer om hvorfor her: https://nyheter.nortel.no/telenor-dekning-med-full-hastighet For å kunne søke deg opp i våre systemer og se hva som har skjedd trenger jeg litt mer informasjon. Vi kan gjerne ta en ny gjennomgang av saken din, og om du ønsker kan du ta kontakt med oss på [email protected] Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Ryddig aktør

Omtale av  Jens S

Holder det de lover, kjapp på å svare, enkelt å komme i kontakt med, anbefales.

Svar fra Nortel
26.05.2023 14:12

Hei Jens Takk for 5 stjerner, det setter vi pris på! Vi er glad for å høre at du har hatt en positiv opplevelse etter å ha vært i kontakt med oss. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Genialt

Omtale av  Karl

Som relativt stor forbruker av data er det kun Nortel som kan levere 10 GB pr dag.

Svar fra Nortel
26.05.2023 09:33

Hei Karl Vi er helt enig- abonnementet vårt Grenseløs med 10 GB om dagen er genialt! Her får man mye data for pengene, og det er fint å lese at du er fornøyd som kunde hos oss. Takk for din tilbakemelding. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Nortel som telefonileverandør

Omtale av  Liv S. M

Angrer ikke et sekund på bytte fra Telenor til da Atea, nå Nortel! God og tilpasset opplæring, enkle brukergrensesnitt, god leveranse og rimelige priser. En vinn-vinn-vinn-situasjon for oss!

Svar fra Nortel
26.05.2023 09:30

Hei Liv Så kjekt å lese at du er fornøyd kunde hos oss, vi setter stor pris på at du legger igjen en tilbakemelding! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Svært fornøyd

Omtale av  Per M

Har hatt Nortel som leverandør i bedriften i flere år, og er svært fornøyd med både pris og service.

Svar fra Nortel
24.05.2023 08:56

Hei Per Så kjekt å lese at du er fornøyd med våre produkter og tjenester. Vi setter pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, og er glad for å ha deg som kunde hos oss. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Veldig fornøyd med servicen :)

Omtale av  Gitte

Veldig fornøyd. Hyggelig service. Svarer på mail med en gang.

Svar fra Nortel
23.05.2023 09:22

Hei Gitte Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Jeg synes det er kjekt å lese at du har hatt en positiv opplevelse hos oss, og at du er fornøyd med vår service. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Kundevennlig

Omtale av  Arnstein

Lett å komme i kontakt med rett folk. Serviceinnstilt og god på oppfølging. Meget gode erfaringer så langt.

Svar fra Nortel
22.05.2023 08:51

Hei Arnstein Vi setter veldig pris på din tilbakemelding, det er flott å lese at du er fornøyd med vår kundeservice! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Styr unna dette selskapet….

Omtale av  Einar

Svarer ikke på e-post eller telefon opplyser ikke om bindingstid eller pluss moms minner om bondefangeri. Legg på røret når de ringer. Dette er det værste firmaet jeg har vært borti.

Svar fra Nortel
23.05.2023 09:41

Hei Einar Det er leit å lese at du ikke har fått svar på dine henvendelser du har sendt til oss. Vi jobber hardt for at du som kunde skal få den hjelpen du trenger, og har derfor kort svartid på både telefon og mail. Når det gjelder bindingstid og priser er dette noe som kommer tydelig fram i kontrakten du signerer før du blir kunde hos oss. Her finner du nemlig alt av priser og vilkår. Jeg trenger litt mer informasjon om deg før jeg kan søke deg opp i våre systemer for å se hva som har skjedd. Om du ønsker kan du ta kontakt med oss på [email protected] så kan vi ta en ny gjennomgang av saken din. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

STYR UNNA DETTE SELSKAPET

Omtale av  Åge B

Anbefaler ingen å bytte til Nortel. Vi har siden november slitt med dette selskapet. Masse mail og telefoner, ingenting av det vi ble lovet stemmer. Ikke dekning som lovet, utrolig tregt nett, går ufattelig mye data , fakturarer her er dyrere enn telenor når alle tillegg kommer med. I påsken falt hele nettet helt ut, sammenlignet med telenor, som det påstår at de har samme dekning som, telenor abb. fungerte utmerket. Ekstra datakvote er enormt dyrt. Har måttet tegne telenor abb på bredbånd da Nortel ikke fungerte. Kundeservice svarer med at det har samme dekning som telenor . Selv om vi ble lovet skiftelig at vi kostnadsfritt kunne gå ut av avtalen om det ikke var tilsvarende telenor abb vi hadde, nekter det oss dette. Det ber om bevis, hvordan kan du som kunde bevise at du ikke har dekning og at nettet går tregt?? Det er umulig , det er derfor det Nortel kan holde på med denne svindelen. Har bedt dem sjekke selv, dette unnlater de å svare på. Kundeservice forlanger 500 kr om du ringer vakttlf utenom ordinær åpningstid.... det sier vel sitt Tar dette til forbrukerådet og anbefaler alle som har samme problem å gjøre det .,slik at vi får slutt på denne svindelen.Meget useriøst selskap.

Svar fra Nortel
15.05.2023 08:15

Hei Åge B Nortel er det man kaller en tjenesteleverandør, som enkelt forklart vil si at vi kjøper dekning fra Telenor. Det vil også si at våre kunder får 100% samme dekning hastighet som Telenors egne kunder. Du kan lese mer om dette her: https://nyheter.nortel.no/telenor-dekning-med-full-hastighet Det er synd å lese at dere har hatt en dårlig opplevelse etter å ha byttet til oss. Før dere blir kunder hos oss får dere tilsendt en kontrakt dere må signere. I denne kontrakten kommer det tydelig fram alt av bindingstid, priser, og andre vilkår. Vi kontakter også alle kundene våre på telefon før vi legger de inn i våre systemer, og tar en gjennomgang på kontrakten og abonnement. Dette for å sikre at kunden får det som de er blitt lovet. Normal bindingstid hos oss er på 24 mnd. Om man bryter ut av denne avtalen får man det vi kaller bruddgebyr. Dette er et gebyr for brudd på en skriftlig inngått avtale, og er standard praksis i bedriftsmarkedet. Om dere er blitt lovet noe annet ønsker vi veldig gjerne se dette dokumentet/ mailen. Jeg får dessverre ikke søkt deg opp i våre systemer kun ut i fra den informasjonen jeg har her, men ta gjerne kontakt med oss på [email protected] så kan vi ta en ny gjennomgang av saken din. Vi jobber hardt for at du som kunde skal være fornøyd, og føle deg ivaretatt, og synes derfor det er leit å lese at du har hatt motsatt opplevelse etter å ha vært i kontakt med oss. Vi håper du tar kontakt slik at vi kan hjelpe deg! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Håpløs service

Omtale av  Per E. A

Etter ny plattform, bare tull 2 sim kort virker ikke , tok en uke å få nytt, appen har ingen nyttige funksjoner overhode, har gitt opp nå....

Svar fra Nortel
02.05.2023 08:59

Hei Per Det er synd å lese at overgangen til ny plattform ikke gikk sømløst slik som den skal. Vi jobber veldig hardt for å tilby kundene våre rask og god service, akkurat slik som de fortjener. Jeg skjønner det er frustrerende når ting ikke fungerer. Jeg får dessverre ikke søkt deg opp i våre systemer for å ta en titt på saken din, jeg trenger litt mer informasjon om deg først. Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] om du fortsatt opplever utfordringer, eller ønsker en ny gjennomgang av saken din. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Dårleg så bra.

Omtale av  Anders H

Det var ein dårleg start, følte meg overkjørt av telfonselgeren, da han først var fedig så fikk eg ikke tak i han mere. Det fungerer bra nå.

Svar fra Nortel
28.04.2023 13:21

Hei Anders Det er dumt at du føler du fikk en litt dårlig start hos oss, men jeg er glad for å høre at vi klarte snu din opplevelse til noe positivt! Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon 70309900 eller mail [email protected] om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Bra dekning til bra pris

Omtale av  Ole T

God service,aldri ventetid på support. Veldig bra dekning også i grisgrendte strøk som er viktigst for oss. Hyggelige priser. Eneste minus fra oss er opningstidene på support kunne vært litt lenger. Ellers det beste vi har hatt,og vi har prøvd flere gjennom årene. Detter er tilfredsstillende. Anbefales.

Svar fra Nortel
26.04.2023 13:12

Hei Ole Takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på at du ønsker å gi oss fem stjerner! Det er kjekt å lese at du er fornøyd med våre priser, produkter og tjenester. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Har fungert supert enn så lenge, god hjelp/service

Omtale av  Tove

Vi føler at vi blir tatt godt vare på, får stadig ny info = supert:)

Svar fra Nortel
19.04.2023 10:08

Hei Tove Takk for din tilbakemelding, vi blir glad av å lese at dere føler dere ivaretatt hos oss! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Fungerer utmerket!

Omtale av  Øystein S

Svarer alltid raskt når vi tar kontakt. Null problemer.

Svar fra Nortel
18.04.2023 10:59

Hei Øystein Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar. Kundene våre er alltid i fokus, og det er kjekt å lese at du får den hjelpen du trenger og kommer lett i kontakt med oss. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Forrige
Side 1 av 27

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR