Meny

Talkmore omtaler og erfaringer

4,4/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Utmerket
Verdi for pengene
Bra
1
av 38 innen
mobilselskap
79%
anbefaler
Talkmore

"Talkmore er det beste abonnementet."

Omtale om Talkmore skrevet av Annesophie for 13.10.2021 10:01

Talkmore har totalt 1278 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Annesophie
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Talkmore er det beste abonnementet."
2 syns denne omtalen er nyttig

Jg har hatt Talkmore en god stund nå,og er overrasket over hvor bra dette abonnementet er på alle måter.Kunne ikke bli bedre.så,jg anbefaler andre som ikke har Talkmore til å bytte .

Svar fra Talkmore
13.10.2021 15:27
Hei Anne Sophie! Det er strålende å høre at du er fornøyd med Talkmore, og at våre abonnement passer deg. Vi håper at du blir værende hos oss lenge, og vi skal yte vårt alle beste for å gjøre oss fortjent til den siste stjernen også. Ha en flott dag videre, hilsen Jørgen.
Bytt.no
"Talkmore er det beste abonnementet." skrev Annesophie om Talkmore

Har du en tilsvarende erfaring med Talkmore?
Gjør som Annesophie og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Talkmore du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Det ble ordnet fort greit og enkelt."
1 syns denne omtalen er nyttig

Tja.. gikk fra telenor til talkmore og betaler nå under halvparten av det jeg betalte telenor pr. Måned og har akkurat det samme fra talkmore. Pluss litt til. Så mitt råd skip telenor og spar penger hos talkmore. Charles...

Svar fra Talkmore
13.10.2021 15:23
Hei Charles! Så godt å høre at du er fornøyd hos Talkmore. Vi er veldig fornøyd med å kunne levere Telenor-dekning til Talkmore-priser, pluss litt til som du så fint sier! Ha en strålende uke, hilsen Jørgen.
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Mobilt bredbånd bør ikke bestilles om du har kontantabonnement fra før"

Jeg har hatt kontant mobiltelefonabonnement hos talkmore noen år. Og det har virket bra. Men nå bestilte jeg mobilt bredbånd fra dem også, siden de har telenordekning og det er best her. Men det de ikke opplyste om, var at de tok pengene jeg hadde i saldo på telefonabbonnementet for å betale for bredbåndet. Det førte til at de sperret telefonen min, siden jeg ikke hadde så mye penger på saldoen. Bredbåndet virket heller ikke, og kundeservise klarte ikke å hjelpe meg. Til slutt fikk jeg hjelp av en som fant ut hva som hadde skjedd. Jeg fikk avbestilt bredbåndet, og telefonen virket igjen. Så ikke bestill bredbånd fra talkmore om du har kontant mobilabonnement der fra før.

Svar fra Talkmore
15.10.2021 13:37
Hei Marie. Dette var leit å høre. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å ha det hos Talkmore. I din bestilling har det rett og slett skjedd en menneskelig feil som har ført til dette, noe som er veldig dumt. Det er veldig godt å høre at du har fått hjelp, og om det er noe tilleggsinformasjon du har eller fortsatt sitter på noen spørsmål, så send gjerne en mail til [email protected], så skal vi se på saken og rette opp i det som har skjedd. Vi ønsker selvfølgelig at du skal være 100% fornøyd. Håper uansett at du får en strålende helg! Hilsen Jørgen
Anna E. G
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Faglig nærvær!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hun som jeg pratet med var løsningorientert, veiledende, og positiv i sin måte å være på! Faglig arbeid. Bra jobbet! Vennlig hilsen.

Svar fra Talkmore
13.10.2021 10:24
Hei Anna! Så hyggelig å se at du fikk god hjelp av kundebehandleren du var i kontakt med. Vi setter virkelig stor pris på tilbakemeldingen. Vårt mål er å tilby den beste kundeservicen, så det er flott å se at vi er på vei til å få det til :-) Ha en fin dag videre, hilsen Petter.
Henrik C
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"På under 1 uke 2systemfeil."

Ble ringt av selger. Å etter lang samtale ble jeg overbevist. Skule få 120gb på mine 4 abnomanger, å i forhold til det jeg hadde skule jeg spare ca 300kr mnd. Fikk 120gb på deling på alle 4. nor jeg tok opp dette så kunde jeg få på alle men da kosta det mer en 300kr mer en det jeg hadde hos Telia i mnd. Fikk alle 4 sim korta i posten puta i tlfene så viser det seg at det ene da gutungen sis hadde di skrivi ett feil siffer noe jeg har blingsa skjøl på. Så hans nr hadde de ikke ført over, å selom det kom opp i dems system fikk ikke jeg beskjed. Så da var var han i gjen hos Telia mens de hadde ført opp 4 andre hos Tolkmor. Eneste jeg har fått fra de er ja her har det blitt gjort feil, men sånn er det. Å de sier ful Telenor dekning. Men det kan umulig stemme mister 4g i eninga å tlf samtaler bryter. I grun bare vært sur tlf henger seg om dette er tilfeldig eller ikke usiker men jeg å kjæringa kunde ikke vært mer misfornøyd med nettdekning å hastighet etter bytt å fra råder på det sterkeste Tolkmor

Svar fra Talkmore
13.10.2021 10:17
Hei Henrik! Dette var jo virkelig ikke bra å se og er absolutt ikke slik vi ønsker å ha det. Kunne du tatt kontakt med oss på [email protected] så skal vi få sett på saken din og gjøre alt vi kan for å gjøre deg fornøyd og rette opp i dette. Ønsker deg en god dag, hilsen Petter.
Talkmore har totalt 1278 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR