Meny

Talkmore omtaler og erfaringer

4,2/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Verdi for pengene
Bra
5
av 35 innen
mobilselskap
73%
anbefaler
Talkmore

"Fornøyd med Talkmore"

Omtale om Talkmore skrevet av Sabah for 08.06.2019 21.19

Talkmore har totalt 712 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Fornøyd med Talkmore"

Jeg er glad med Talkmore, god service. Jeg anbefalte til familien og alle venner.

Bytt.no
"Fornøyd med Talkmore" skrev Sabah om Talkmore

Har du en tilsvarende erfaring med Talkmore?
Gjør som Sabah og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Talkmore du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Veronica
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Forferdelig dårlig, lite hjelpsomme"
7 syns denne omtalen er nyttig

Lite hjelpsomme da jeg hadde et mobilt bredbånd, jeg skulle endre datapakke midt i måneden, lite ante jeg om at en måtte betale for en helt ny datapakke kun for å endre på abonnementet. Tok opp dette med de da fakturaene ble stor. Ingen forståelse for dette, sa opp abonnementet mitt samme dag 1/6 var allikevel nødt til å betale ut juni, det var ingenting de kunne gjøre med en faktura. Synes det bør komme frem at endringen bør en ikke gjør for da må en betale veldig mye ekstra for datapakker (som ikke var min i intensjon) jeg skulle bare endre antall GB ned.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Pågående, ekle og ubehagelige selgere"
5 syns denne omtalen er nyttig

I Oslo har det oppstått en invasjon av talkmore selgere med boder hvor de hevder å kun gi bort såkalte powerbanker. En skal ikke dra alle over en kam, men når det er slik at man bor i sentrum og møter på disse ubehagelige opplevelsene daglig blir det nesten et lokalt problem. For det første kan de bruke metoder som å håndhilse ved å late som de kjenner deg eller noen du kjenner, gi deg en klem helt ut av det blå mens du forbipasserer eller stelle seg foran deg når du er på vei forbi. Ignorerer man dem må man også belage seg på å høre en stygg kommentar, stønning eller drittslenging om deg som de beretter til kollegaene sine. De er også som regel 3-6 stk og det kan virke som Talkmore ansetter mange av disse på slavekontrakter uten noe krav til de ansatte når det kommer til måtehold, profesjonalitet eller arbeidsutførelse. Det skurrer noe over det at så mange av selgerne deres skal være så desperate, uproffe og så mange.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Etter en stund tok de ansvar"
1 syns denne omtalen er nyttig

Skrev tidligere om dårlig behandling og service hos Talkmore. Jeg tegnet mobilabonnement på en messe, og fikk "messepris". Da regningen kom, var den til vanlig pris. Jeg sendte en mail, og ringte, men ble møtt med at den prisen hadde de aldri hatt og at jeg måtte fylle ut et klageskjema. Noe jeg ikke gjorde. Det gikk en stund, ble kontaktet av Talkmore og de gav meg det abonnementet jeg hadde tegnet. Så de tok ansvar til slutt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Dekningen er elendig utenfor de større byene"
3 syns denne omtalen er nyttig

Telenor/Talkmore fungerer best i byer og større tettsteder. Reiser man litt i utkantstrøk og det skulle skje en ulykke, ville det beste alternativet være å sende røyksignaler. For mobilnettet fungerer ikke. Det er en skandale at det tidligere Televerket (nå Telenor) ikke har dekning i utkantstrøk. Fasttelefon anbefales gjeninnført. Alternativt kan man jo skaffe seg walkie-talkie, men det er litt 1970-ish.

Talkmore har totalt 712 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR