Meny

Billigste mobile bredbånd februar 2023

Bytt.no har sammenlignet alle 43 mobile bredbånd - her er Norges billigste mobile bredbånd i februar 2023

Leter du etter det billigste mobile bredbåndet? Da bør du velge Chilimobil PlussMobil Ice

OPPDATERT onsdag 8. februar 2023

Bytt.no har sammenlignet priser og datapakker til alle 43 mobile bredbånd på markedet fra alle 9 mobiloperatører som tilbyr mobilt bredbånd og konklusjonen er klar: I februar 2023 har Chilimobil PlussMobil Ice de billigste mobile bredbåndene på markedet!

Dette er de billigste mobile bredbåndene på markedet
SÅ BILLIG AT DU KAN DELE MED ALLE? Datatrafikk er veldig dyrt når det er en del av et mobilabonnement, men så fort man ser på mobile bredbånd blir det vesentlig billigere per. GB data. Her er de billigste mobile bredbåndene i februar 2023.

Alle har på et eller annet tidspunkt erfart at mobildata er dyrt. Om det seg være overforbruk, kjøp av ekstra datapakker eller bare kostnaden for å ha mye data inkludert hver måned. Et billig alternativ til dette er et billig mobilt bredbånd. Du får et eget simkort som du enten kan ta inn i mobilen din (det er fordel at mobilen har dual sim da du ikke kan ringe/sende sms) eller inn i et 4G/5G modem og vipps: Enorme mengder data tilgjengelig til en billig penge.

God dekning og billige priser

Mobilt bredbånd har de siste årene blitt mer og mer populært da det har blitt lagt ned mye ressurser og arbeid i å styrke og utvide infrastrukturen. Nå har man 4G dekning på de aller fleste steder, inkludert hyttegrender og ved sjøen hvor man ellers ikke finner fiber eller annet kablet internett.


Tips: Usikker på hva som er best for deg?

Da anbefaler vi deg å prøve vår gratis anbudstjeneste hvor du får personaliserte tilbud fra flere mobiloperatører. Du fyller enkelt ut litt informasjon og så blir du kontaktet av rådgivere som alle konkurrerer om å gi deg sine beste tilbud på mobilt bredbånd. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Klikk her og sammenlign tilbud fra flere mobiloperatører.


Data, data og mer data

Så og si det eneste som skiller mobile bredbånd fra hverandre, er hvor mange GB data man får hver måned. Enkelte operatører inkluderer også data rollover og leie/kjøp av egne modem, men i bunn og grunn er det antall GB man betaler for som er den store forskjellen.

Hvor mye data trenger du?

Hvis du har en formening om hvor mye GB data du ønsker på ditt mobile bredbånd så er det en enkel sak å finne de billigste mobile bredbåndene her hos Bytt.no. Vi har laget en enkel oversikt over de ulike mobile bredbåndene basert på forskjellige behov (lite data, middels data, mye data og for superbrukere) slik at du enkelt kan finne Norges billigste mobile bredbånd som passer deg best.

Totalt er 43 mobile bredbånd fra 9 mobiloperatører sammenlignet, og alle mobile bredbånd i denne oversikten har i følge mobiloperatøren ingen bindingstid.

Merk: Denne oversikten hensyntar ikke omtalene de forskjellige mobiloperatørene har, ettersom vi kun viser de aller billigste mobile bredbåndene. Hvis du vil se kombinasjonen av beste pris + best omtalt så kårer vi hver måned de beste mobile bredbåndene på markedet.

LITE DATA
3,7/5
Hyttebredbånd 25 GB fra Chilimobil
349 kr/mnd

Billigste mobile bredbånd for deg som bruker lite data (25 GB)

Billigste mobile bredbånd med lite data i februar 2023

For kun 349 kr/mnd har Chilimobil det billigste 25 GB mobile bredbåndet i februar

Med hele 43 mobile bredbånd på markedet så har Chilimobil det billigste 25 GB mobile bredbåndet i februar 2023 med sitt "Hyttebredbånd 25 GB" abonnement.

Et mobilt bredbånd på 25 GB data egner seg hvis man typisk har en hyttetur i måneden eller streamer et knippe filmer. Dersom man ikke ser mye på film så kan man surfe ganske ubegrenset med 10 GB men vær obs på at sosiale medier som f.eks Instagram og TikTok sluker data da mye av innholdet er video.

Chilimobil opererer på Telia sitt mobilnett. Hyttebredbånd fra Chilimobil gir deg et internett på hytta som følger forbruket ditt. 25 GB inkludert i prisen. Etter 25 GB betaler du 2 kr per ekstra GB. Dette gjør abonnementet billig hvis man bruker mer data enn månedskvoten. Hvis du vurderer et mobilt bredbånd hos Chilimobil så anbefaler vi deg å lese hva 645 andre mener om selskapet, kundeservice og dekning.

Norges billigste mobile bredbånd med 10 GB+ dataforbruk

Topp 5 billigste mobile bredbånd med 10 GB data eller mer. Oppdatert 08.02.2023.

Mobilt bredbånd 10 GB
SIM-kort
90 omtaler
10 GB
pr. mnd
199 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Mobilt Bredbånd 10 GB
SIM-kort
2757 omtaler
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
10 GB
SIM-kort
291 omtaler
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
10 GB
SIM-kort
630 omtaler
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Mobilt bredbånd 20 GB
SIM-kort
90 omtaler
20 GB
pr. mnd
299 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
MIDDELS DATA
4,0/5
Mobilt bredbånd 50 GB fra PlussMobil
399 kr/mnd

Billigste mobile bredbånd for deg som bruker middels data (50 GB)

Billigste mobile bredbånd med middels data i februar 2023

Det billigste mobile bredbåndet på markedet i februar 2023 som tilbyr 50 GB er fra PlussMobil og koster 399 kr/mnd.

Hvis det blir for lite med 25 GB data i måneden så har PlussMobil pr. februar 2023 det billigste 50 GB mobile bredbåndet med sitt "Mobilt bredbånd 50 GB" abonnement.

Når man beveger seg fra 25 GB til 50 GB så kan man mangedoble antall brukere og aktivitetene. Med 50 GB er det ikke noe problem å streame mange filmer i løpet av en måned, og opptil flere brukere samtidig som både spiller, surfer, hører på musikk eller streamer.

PlussMobil benytter seg av Telenor sitt mobilnett. Med mobilt bredbånd fra PlussMobil får du tilpasset ditt behov til lave priser. Med full Telenor-dekning er du også sikret god dekning og rask mobildata. Alle mobile bredbånd fra PlussMobil kommer også med Data rollover inkludert, hvor du får full oversikt i PlussMobil-appen. Før du evt. blir kunde hos PlussMobil så anbefaler vi deg å lese hva 90 andre mener om mobiloperatøren, kundeservicen og dekningen.

Billigste mobile bredbånd for deg som bruker middels data

Norges topp 5 billigste 50 GB eller mer mobile bredbånd på markedet. Oppdatert 08.02.2023.

Mobilt bredbånd 50 GB
SIM-kort
90 omtaler
50 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Hyttebredbånd 50 GB
SIM-kort
645 omtaler
50 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Mobilt Bredbånd 50 GB
SIM-kort
2757 omtaler
50 GB
pr. mnd
449 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Mobilt bredbånd 50 GB
SIM-kort
471 omtaler
50 GB
pr. mnd
449 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
50 GB
SIM-kort
291 omtaler
50 GB
pr. mnd
449 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
MYE DATA
3,7/5
Hyttebredbånd 150 GB fra Chilimobil
599 kr/mnd

Billigste mobile bredbånd for deg som bruker mye data (150 GB)

Billigste mobile bredbånd med mye data i februar 2023

Norges billigste: Chilimobil gir deg 150 GB data for 599 kr pr. måned og er det billigste mobile bredbåndet for deg som trenger mye data hver måned.

Dette mobile bredbåndet fra Chilimobil med hele 150 GB data hver måned brukes av mange som ikke har tilgang til tradisjonelt internett (fiber/satelitt) og derfor vil ha et billig alterantiv. Abonnementent "Hyttebredbånd 150 GB" koster kun 599 kr/mnd og er dermed det billigste mobile bredbåndet i kategorien "Mye bruk".

Med 150 GB data kan du i de aller fleste tilfeller benytte deg av dette abonnementet fremfor tradisjonelt internett. Her kan flere brukere være tilkoblet døgnet rundt med både jobb, surfing, film og musikk. Chilimobil benytter seg av Telia sitt mobilnett. Hyttebredbånd fra Chilimobil gir deg et internett på hytta som følger forbruket ditt. 25 GB inkludert i prisen. Etter 25 GB betaler du 2 kr per ekstra GB. Dette gjør abonnementet billig hvis man bruker mer data enn månedskvoten. Tips: Før du blir kunde hos Chilimobil så anbefaler vi deg å lese hva 645 andre mener om mobiloperatøren, kundeservicen og dekningen.

Mye databruk? Da er dette Norges billigste mobile bredbånd

Topp 5 billigste mobile bredbånd for deg som bruker 100 GB eller mer hver måned. Oppdatert 08.02.2023.

Mobilt bredbånd 100 GB
SIM-kort
90 omtaler
100 GB
pr. mnd
499 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Hyttebredbånd 100 GB
SIM-kort
645 omtaler
100 GB
pr. mnd
499 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Mobilt bredbånd 100 GB
SIM-kort
471 omtaler
100 GB
pr. mnd
549 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
100 GB
SIM-kort
630 omtaler
100 GB
pr. mnd
549 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Hyttebredbånd 150 GB
SIM-kort
645 omtaler
150 GB
pr. mnd
599 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
SUPERBRUKER
2,3/5
600 GB fra Ice
899 kr/mnd

Norges billigste mobile bredbånd februar 2023 for deg som er superbruker (600 GB!)

Billigste mobile bredbånd for superbruker i februar 2023

Kongen av mobildata: Med Ice sitt "600 GB" mobile bredbånd med hele 600 GB hver måned så må du jobbe for å gå tom!

Med ufattelige 600 GB så er "600 GB" bredbåndet fra Ice det billigste mobile bredbåndet i kategorien superbruker i februar 2023 med en månedskost på kun 899 kr. Her får du så mye data at du aktivt må jobbe for å bruker opp alt.

Med dette bredbåndet kan du se filmer og serier på Netflix og HBO dagen lang i full HD, og du trenger iallefall ikke bekymre deg for å surfe eller streame musikk. Dette mobile bredbåndet (og de med tilsvarende datapakker) brukes som regel av husholdninger der man ikke har kablet nett, eller i jobbsituasjoner med hjemmekontor hvor man har et stort databehov.

Ice benytter seg av Icenet sitt mobilnett. Med Mobilt Bredbånd fra Ice kan du enkelt koble deg på nett, enten det er hjemme, på hytta, i bilen eller i båten. Du kan også surfe i hele skandinavia, uten ekstra kostnad. Før du evt. bytter til Ice så anbefaler vi deg å lese hva 3006 andre har erfart med mobiloperatøren, kundeservicen og dekningen.

Mobile bredbånd med svært mye data

Dette er de billigste mobile bredbåndene for superbrukere (200 GB og oppover). Oppdatert 08.02.2023.

Mobilt bredbånd 200 GB
SIM-kort
90 omtaler
200 GB
pr. mnd
699 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Hyttebredbånd 200 GB
SIM-kort
645 omtaler
200 GB
pr. mnd
699 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Mobilt bredbånd 200 GB
SIM-kort
471 omtaler
200 GB
pr. mnd
749 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Hyttebredbånd 250 GB
SIM-kort
645 omtaler
250 GB
pr. mnd
799 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
300 GB
SIM-kort
3006 omtaler
300 GB
pr. mnd
799 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
250 GB
SIM-kort
630 omtaler
250 GB
pr. mnd
799 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Hyttebredbånd 300 GB
SIM-kort
645 omtaler
300 GB
pr. mnd
899 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
600 GB
SIM-kort
3006 omtaler
600 GB
pr. mnd
899 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Mobilt Bredbånd 250 GB
SIM-kort
2757 omtaler
250 GB
pr. mnd
949 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
XXL 200 GB
SIM-kort
408 omtaler
200 GB
pr. mnd
999 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid

SAMMENLIGN OG BYTT HOS BYTT.NO

Visste du at en familie enkelt kan spare tusenvis av kroner årlig ved å bruke et mobilt bredbånd fremfor hvert sitt mobilabonnement?

Med et mobilt bredbånd blir hver GB svært billig, og du kan enkelt dele abonnementet med hele familien på f.eks hytta, bilturen eller båten. Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi.

Vi sammenligner alle 43 mobile bredbånd fra alle 9 mobiloperatører som tilbyr mobilt bredbånd og kombinerer dette med tusenvis av verifiserte omtaler om operatørene og abonnementene.

OMTALER SOM OMHANDLER MOBILDATA
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR