Meny

Dette mobilnettet har den beste dekningen

OPPDATERT onsdag 8. februar 2023

I Norge finnes det 25 mobiloperatører fordelt på tre mobilnett: Telenor, Telia og Ice.net. Dette er mobilnettet med den beste dekningen ifølge tusenvis av mobilkunder (oppdatert februar 2023)

Ikke alle mobilnett gir like god dekning. Er du fornøyd med din dekning?
DEKNING MOBIL: Dekningen varierer stort mellom de forskjellige nettene. Er du fornøyd med din dekning?

Stol på hva andre mobilkunder mener om sin dekning

Bytt.no innhenter årlig tusenvis av omtaler om hva norske kunder mener om sine selskaper og deres tjenester. Basert på dette kan vi nå gi en pekepinn på hvilket mobilnett kundene mener har den beste dekningen. Å si nøyaktig hvilket mobilnett som vil gi deg den beste dekningen der du bor og ferdes er svært utfordrende da dette varierer stort - men hvis du står mellom to mobiloperatører på to forskjellige mobilnett så kan vårt dekningsbarometer være nyttig.

Slik kårer vi den beste dekningen

Oversikten over hvilket mobilnett som har den beste dekningen oppdateres kontinuerlig og baserer seg på omtalene de forskjellige mobiloperatørene mottar. Hver gang noen skriver en omtale om en mobiloperatør spør vi hvor fornøyd denne brukeren er med operatørens dekning, på en skala fra 1 til 5.

Barometeret hensyntar ikke hvor i landet man bor eller hvilken mobil man bruker. Barometerets funksjon er å "måle pulsen" på mobilnettene i markedet og dermed kåre det mobilnettet norske forbrukere er mest fornøyde med.


Tips: Usikker på hva som er best for deg?

Da anbefaler vi deg å prøve vår gratis anbudstjeneste hvor du får personaliserte tilbud fra flere mobiloperatører. Du fyller enkelt ut litt informasjon og så blir du kontaktet av rådgivere som alle konkurrerer om å gi deg sine beste tilbud på mobilabonnement. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Klikk her og sammenlign tilbud fra flere mobiloperatører.


Dette er Norges beste dekning

Basert på 15422 omtaler om dekning fordelt på 25 mobiloperatører så har Telenor pr. 08.02.2023 den beste dekningen i følge norske mobilkunder:

Beste dekning måned for måned siste 6 måneder

Se hvordan dekningen hos Telenor, Telia og Ice har utviklet seg det siste halvåret

Ingen statistikk kunne bli opprettet

Mobiloperatørene med beste dekning

Mobiloperatørene som er på Telenor sitt mobilnett stikker avgårde med den beste dekningen så langt i år. Her er mobiloperatørene som benytter de forskjellige mobilnettene

Billige mobilabonnemenet med Telenor-dekning

Topp 5 billigste mobilabonnement med Telenor-dekning. Inkl. bruk i EU og inkl. data rollover. (Endre)

Plussmobil 1 GB Basis
SIM-kort
90 omtaler
1 GB
pr. mnd
99 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
PlussMobil 1 GB
SIM-kort
90 omtaler
1 GB
pr. mnd
119 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Ung 1 GB
SIM-kort
eSIM
96 omtaler
1 GB
pr. mnd
119 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
1 GB
SIM-kort
eSIM
219 omtaler
1 GB
pr. mnd
119 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Release 1 GB
SIM-kort
eSIM
471 omtaler
1 GB
pr. mnd
129 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie enkelt kan spare inntil 5 000 kr årlig ved å bytte mobilabonnementene til en billigere mobiloperatør?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Vi sammenligner mobilabonnement fra alle 25 mobiloperatører og kombinerer dette med tusenvis av verifiserte omtaler om operatørene og abonnementene. Se oversikten over alle mobilabonnement på markedet eller prøv vår kalkulator som finner de beste og billigste mobilabonnementene for deg.

OMTALER SOM OMHANDLER DEKNING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR