Meny

Mobilabonnement fra NiceMobil

Helt anonymt. Tar kun 1 minutt.
Vis flere valg
Ønsket data pr. mnd
Data pr. mnd
0 GB
0 GB 20+ GB
MOBILNETT
ANDRE VALG
Omtaler
Data/mnd
Pris/mnd
NiceMobil eSim 1 GB
Fri tale, SMS og MMS
10 omtaler
1 GB
pr. mnd
100 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
NiceMobil eSim 5 GB
Fri tale, SMS og MMS
10 omtaler
5 GB
pr. mnd
150 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
NiceMobil eSim 10 GB
Fri tale, SMS og MMS
10 omtaler
10 GB
pr. mnd
200 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
NiceMobil eSim 15 GB
Fri tale, SMS og MMS
10 omtaler
15 GB
pr. mnd
250 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid

NiceMobil - Den nye digitale mobilutfordreren

NiceMobil er norges første heldigitale mobilselskap. Heldigitale løsninger og benyttelse av eSim gjør at mobiloperøren kan tilby svært konkurransedyktige priser. Så fremt du har en nyere mobil som støtter eSIM kan du raskt og enkelt bytte av abonnementet ditt til NiceMobil.

E-sim gjør det enkelt å bytte mobilabonnement

eSim gjør det enklere å bytte mobilabonnement, uten at du blir tilsendt et nytt SIM-kort i posten. Mobilabonnement fra NiceMobil bestiller du enkelt i NiceMobil sin app.

Ingen faktura - betal med kort

NiceMobil sender ikke ut faktura, men lar deg i stedet betale for abonnementet ditt ved å legge til et betalingskort i appen. Dine kostnader og ditt dataforbruk vil du til enhver være tilgjengelig i NiceMobil sin app.

NiceMobil støtter Bank-ID på mobil

Som eneste mobiloperatør kan NiceMobil tilby BankID på eSIM! Dette har aldri vært mulig tidligere. Nice Mobil-kunder kan dermed benytte BankID på eSIM på lik linje med kunder som benytter ordinært plast-SIM.


NiceMobil er en merkevare under mobilselskapet ice.
NiceMobil omtaler og erfaringer
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
16
av 26 innen
mobilselskap
40%
anbefaler
NiceMobil
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Grundlurad"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi tog Nice pga Esim o bra pris på GB sade detta till flera vänner o kollegor varav många jobbar o bor i Norge, vi byter till annan leverantör för att ett samtal till Sverige kostar 149 pluss 19 kr ETT samtal??? Detta minner oss om elbolagen skiter väl i beloppet det är principen jo detta var ju utlandssamtal idiotiskt hur fyrkantig är det lov å vara? Skall vidarebefordra till 12.000 till. Någon som känner till ett seriöst sellskap i Norge med esim!

Svar fra NiceMobil
11.05.2022 16:40
Hei Patrick. Nå kan ikke jeg gå inn på enkeltsaker, men om du har blitt trukket for kr149,- for en samtale så høres det ut som om du har ringt en lang samtale til Sverige. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan se nærmere på saken.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Kan bli bedre selvom noe er supert"
1 syns denne omtalen er nyttig

Enkelt oppsett via app, e-sim med bank id fungerer godt. Det som jeg sliter med er at telefonens batterilevetid reduseres kraftig i områder der dekningen til (n)ice er dårlig. Jeg opplever ofte at tlf Handshaker ICE sitt nett og får utdelt 4G men likevel ikke har internett kontakt. Må ofte slå av automatisk valg av leverandør under nettverksvalg og tvinge tlf over på Telia sitt nett for å få internett i drift. Kan forøvrig se ut til at man har lavere prioritert i Telia sitt nett som (n)ice kunde enn da man var fullblods Telia abonnent. Noen ganger kan man se 2 (n)ice alternativer i nettverksvalg, hvorav kun det ene virker. Dekning og batterilevetid trekker altså ned. De som har behov for seriøs dekning bør muligens vurdere andre leverandører.

Svar fra NiceMobil
13.04.2022 12:29
Hei, Jørn Så hyggelig å høre at du syns det har vært enkelt å bli kunde hos oss! Det er vanskelig å si hva som kan være den konkrete årsaken til dekningsproblemene dine uten å ha gjort et omstendig feilsøk sammen med deg, men jeg ser du kommer med noen korrekte påstander. - Det er helt riktig at hvis telefonen din får inn et signal fra en av våre mobilmaster, så vil telefonen prioritere ice-masten fremfor Telia sin mobilmast, selv om signalet fra Telia sin mast er sterkere. Normalt sett er ikke dette et stort problem for våre kunder, da vi dekker 94 % av hele Norge, der det bor mennesker til vanlig. Når det er sagt, så kan man oppleve utfordringer, hvis man ferdes eller bor i et område hvor det ikke er så mange som bor, det er noe vi hele tiden jobber med å utbedre og dette vil bedres på sikt. Vi jobber hele tiden med å bygge ut mobilnettet vårt og håper at du kan leve med de utfordringene du har, når dekningen ikke er optimal. Uansett vil jeg takke deg for konstruktiv tilbakemelding. Med vennlig hilsen Tommy B. NiceMobil
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Rævva"
4 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg fikk problemer med annen operatør ble NiceMobil redningen, trodde jeg. Helt topp med e-SIM så man slipper å vente på trege postleveranser. Det overskygger derimot ikke at kundeservicen rett og slett er dårlig, og at både appen og abonnementet ikke fungerte mesteparten av tiden jeg hadde abonnementet. Jeg avbrøt abonnementet kort tid etter å ha mottatt det, fordi jeg ville unngå at jeg ble trekt igjen når det kun var for nødstilfelle. Etterhvert innså jeg at det var mulig at jeg ble uten dekning på hovednummeret mitt i over en mnd, og da prøvde jeg å starte abonnementet igjen, rundt to uker etter etablering. Da ble jeg trekt for en ny mnd, men appen sa fortsatt at jeg var uten abonnement, og e-SIMet var uten dekning. Dette førte til at jeg kontaktet de i chat, og etter lang tid uten fremgang i saken ba jeg de om å kansellere abonnementet. Jeg kunne jo ikke gjøre det selv, da appen sa at jeg ikke hadde abonnement - noe de var klar over. Ble også lovet da å få refundert pengene som ble trekt dobbelt da jeg startet opp abonnementet igjen. Jeg var optimistisk om at det skulle løses, så tenkte jeg ikke mer om det. Nå, nesten 3 mnd senere oppdager jeg et trekk fra NiceMobil, og logger inn i appen, til at abonnementet nå vises som aktivt. Kundeservice var ikke veldig behjelpelig, og prøvde å flytte skyld over på meg, selv med chat-logg som bevis. Forferdelig opplevelse, anbefales ikke

Svar fra NiceMobil
22.03.2022 08:06
Hei Ørjan. Så utrolig leit at du har fått en dårlig erfaring! Jeg kan ikke dele informasjon om chatter eller annen informasjon her. Hvor det har blitt en svikt kan jeg ikke si helt sikkert. Det skal være fult mulig å avbestille et abonnement fra appen vår, da vil man ha abonnementet til perioden på 30 dager er over, så blir abonnemnetet avsluttet og mobilnummeret som er på abonnementet blir kansellert. Ta gjerne kontakt med oss på chatten igjen så vi kan få en bedre avslutning på kundeforholdet. Det må ha vært noen misforståelser her! Håper å høre fra deg. /Kim
Charlotte
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice"
6 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har hatt telenor i mange år og var fornøyd med det frem til jeg måtte ha 2 simkort i telefonen. Telenor leverer foreløpig ikke bankid på mobil til e-sim, og jeg har derfor byttet til NiceMobil. I starten var jeg svært positiv, de har en enkel bestillingsprosess og enkle, gode "pakker". Når dagen kom for overføring fungerte ikke abonnementet da jeg tidligere hadde lastet ned e-sim ved bestilling, dette måtte jeg selvsagt "overskrive" med et nytt telenor e-sim slik at jeg kunne bruke telefonen frem til abonnementet ble flyttet. Jeg brukte deretter over 1 time med kundeservice på å få lastet ned e-sim på nytt. Dette er for dårlig, både teknisk løsning og håndteringen til kundeservice. Per i dag er de dessverre eneste leverandør som leverer bankid på mobil på e-sim, jeg beholder derfor abonnementet frem til noen andre kommer på banen med samme løsning.

Alexander S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Enestående kundesupport"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg gav fem stjerner og full pott på grunn SV opplevelsen jeg har som bruker. Prisen i forhold til hva jeg får, er glimrende. Dette er definitivt et lavprisselskap, men jeg opplever samtidig at jeg blir veldig godt hørt, av kunde og tech-support som følger opp på utrettelig vis. Behovet for mobil med eSIM, og andre ting gjør at dette ikke er for alle. Mobilapplikasjonen hvor du styrer alt blir stadig bedre. Det finnes premium abonnement andre plasser som gir mer, men der betaler du og betraktelig mer per måned. NICEMOBIL ER BILLIG. Og verdt å nevne, ingen kredittsjekk er nødvendig. Nicemobil er nytt, er under utvikling og blir stadig bedre. De er kommet langt siden november 2021 da de dukket opp, så blir spennende å se hvor de er om et år. Håper personlig på at de legger på data frihet som de tilbyr hos moderselskapet Ice

Svar fra NiceMobil
07.02.2022 14:11
Hei Alexander :) Dette var veldig hyggelig å høre. Vi ser stadig på nye tjenester vi kan tilby, så det blir spennende å se hva som kommer fremover. Ønsker deg en fin dag!
Bjarte V
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Billig og fornøyd."
3 syns denne omtalen er nyttig

Pluss - Billig og enkelt. - Rask respons med kundeservice i app. - Kan bekrefte at Bank-ID fungerer med DNB. Minus - Ice nett. Trur telenor nettet er litt bedre.

Svar fra NiceMobil
07.02.2022 14:05
Hei Bjarte :) Så hyggelig å høre. Hvis du skulle få problemer med nettet som blir vanskelig, kontakt oss på chat, så skal vi se i systemene om det er en årsak til det. Ønsker deg en fin dag!
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
"Er fornøyd."

Etter å ha brukt Nicemobil siden 9 januar har dette fungert helt fint. Jeg driver og leter etter et sted i hjemmesida deres for å kunne betemme selv om jeg vil ha telefonsvarer eller ikke. det har jeg ikke funnet. Kanskje jeg kunne få et tips om hvor jeg kan finne den?

Svar fra NiceMobil
26.01.2022 13:41
Hei Terje :) Så godt å høre at du der fornøyd. Det skal bli en mulighet til å kunne velge dette i appen, men for øyeblikket er ikke dette mulig enda. Du vil se i appen når dette er blitt mulig :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Begrenset innendørs dekning, feltstyrke 1 av 5"
5 syns denne omtalen er nyttig

Hei, Veldig bra utendørs dekning, men leverer ikke samme innendørs dekning som Telenor og dette er jeg ikke fornøyde med. Ellers et bra produkt, eSim fungerer med Bankid og god kundeservice Mitt kriterie er god dekning (Oslo) og da må jeg dessverre bytte til annen operatør

Svar fra NiceMobil
14.01.2022 17:18
Hei Peder :) Det var kjedelig å høre. Enkelte bygninger kan ha en betyding på dekning enkelte ganger, så greit å se om problemet gjelder overalt innendørs. Ta gjerne kontakt med oss på chat, så skal vi hjelpe deg å se på det. Ønsker deg en fin dag!
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR