Meny

DNB Bank omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
143
av 147 innen
bank
22%
anbefaler
DNB Bank

"Lånevurdering"

Omtale om DNB Bank skrevet av Per K. K for 11.06.2019 05.54

DNB Bank har totalt 442 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Bank?
Per K. K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Lånevurdering"
4 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har ikke hatt lån på mange år og har hatt god økonomi og ei en rekke eiendommer. Etter en skillsmisse og et brutt samboerforhold som har kostet ønsker jeg å bygge opp igjen min økonomi ved å kjøpe et utleieobjekt til. Jeg hadde ikke annen gjeld en andel av fellesgjeld i borettslag. Men hadde ca. 1 million i egenkapital stående i banken. Jeg er uføretrygdet, men har fortsatt god økonomi både i form av trygd og leieinntekter på eiendommer. Men ved vurdering av evne til å betjene et lån fikk jeg beskjed om at store deler av mine inntekter ikke kunne legges til grunn. Dette gjaldt leieinntekter. Det ble gitt div. forklaringer, men jeg fikk det aldri dokumentert. Jeg har levd etter evne og relativt nøkternt sett i forhold til mine inntekter det meste av livet. Det er også grunnen til at jeg sitter med noen verdier. Først fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne få låne ei krone pga at jeg hadde en andel i fellesgjeld på kr 860 000. Så fikk jeg lånetilsagn på 960 000 og et mellomfinansieringslån på kr 1 700 000 til 5 % rente inntil at jeg fikk solgt leiligheten med fellesgjeld. Det ble slengt frem potensielle utgifter på mange områder som jeg egentlig styrer selv om jeg vil ha eller ikke. Det er ikke noe jeg trenger. Jeg spurte da om hva de gjorde med folk som hadde dyre vaner. Hva ble lagt til grunn for en låntaker som både røykte og drakk for mer i måneden enn hva jeg brukte til livets opphold for å bo. Jeg fikk aldri noe direkte svar på det. Bakgrunnen er at jeg kjenner noen som lever slik og har i tillegg mindre inntekter enn meg og dårligere panteobjekt. Var jeg i banken på feil tidspunkt og at det er det som er grunnen for avslaget og alle merkelige utgiftsposter de ville legge til grunn?

Bytt.no
"Lånevurdering" skrev Per K. K om DNB Bank

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Bank?
Gjør som Per K. K og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ryddig og greit!"

Raskt svar når jeg ringer kundeservice, ryddig nettbank og greie betingelser

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Utrolig dårlig kundeservice"
5 syns denne omtalen er nyttig

Var på tur i utland og plutselig fikk minus i konto på grunn visa hadde dobbelt tatt penger!!! Etter halv time venter på kundeservice... få beklager og penger tilbake etter 2 dager :(

Svar fra DNB Bank
09.09.2019 09.24
Hei Janis!

Takk for meldingen din. Vi får dessverre ikke sett nøyaktig hva som har skjedd her, men sånn jeg forstår det så har et beløp blitt reservert på kontoen din to ganger. Noen ganger kan transaksjoner bli avbrutt. Det kan skyldes flere ting, men som regel feil på terminal eller nettverksbrudd. Er man uheldig da kan man få det vi kaller en dobbeltreservasjon. Hvor lenge en reservasjon ligger på konto avhenger av betalingsmottakeren og deres avtaler, men som regel forsvinner disse i løpet av noen virkedager. Dessverre er det ikke så mye man kan gjøre med en slik reservasjon annet enn å vente til den slettes. Skulle man se at en transaksjon ikke blir slettet så vil vi selvfølgelig være behjelpelige med reklamasjon på disse. Håper det oppklarte litt. Ta gjerne kontakt på chat eller telefon dersom du har spørsmål. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Veste bank i Norge"
4 syns denne omtalen er nyttig

Helt forferdelig bank! Har bare hatt problemer med den banken! Og når jeg trengte hjelp fikk jeg ikke!

Svar fra DNB Bank
09.09.2019 09.23
Hei Roxana!

Leit å høre at vi ikke har kunnet hjelpe deg når du har hatt problemer. Det er litt vanskelig å si hva som har skjedd ut fra kommentaren din, men vi setter likevel pris på tilbakemeldingen. Send oss gjerne en melding fra nettbanken, start en chat der eller slå på tråden til oss så får vi undersøkt nærmere for deg og forsøkt å rette på inntrykket. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Veronica
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Uforståelig"
4 syns denne omtalen er nyttig

DnB gir ikke ut boliglån omtrent under noen omstendigheter. Greit nok at ikke jeg fikk et middels stort lån alene, men når meg og faren min sammen får avslag, da begge har fast inntekt og ingen gjeld.. I tillegg søkte en venn av meg billån på 150 000 i DnB, fikk avslag men fikk lån på hele 250 000 i Sparebank 1. Til ettertanke.

Svar fra DNB Bank
09.09.2019 09.23
Hei Veronica!

Leit å høre at vi ikke kunne gi deg lånet du ønsket denne gang. Vi får dessverre ikke sett hva som er grunnen til dette her, men i utgangspunktet er vi nødt til å følge reglene i Boliglånsforskriften. Dersom du er usikker på hva som er grunnen til at vi ikke kunne gi deg lånet, ta gjerne kontakt med oss på chat eller telefon så tar vi gjerne en kikk på det og gjør en ny vurdering om du vil det. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
DNB Bank har totalt 442 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR