Meny

DNB Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
143
av 148 innen
bank
22%
anbefaler
DNB Bank

"Uforståelig avslag på boliglån"

Omtale om DNB Bank skrevet av Rondavid for 24.04.2017 22:03

DNB Bank har totalt 467 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Bank?
Rondavid
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Uforståelig avslag på boliglån"
13 syns denne omtalen er nyttig

Driver egen bedrift på 2 året nå. Siste året med et lite underskudd på kr 22000,-. Tatt ut lønn hver måned. Pilene peker i riktig retning. Skal selge en bolig på Romerike med verdi kr 4.500.000,- Gjelden er på 2.750.000,- Antar at den går høyere da det er stort press på boliger nå. Skal kjøpe en bolig til 3.400.000,- og vil sitte igjen med mye mindre gjeld enn i dag. For 6 måneder siden fikk vi lånt ekstra med penger for å få ferdigstilt eiendommen med svømmebasseng osv. Har alltid vært pliktoppfyllende med regninger og har ingen bemerkninger. Fikk avslag på lån med begrunnelse at min inntekt var usikker fremover enda de ser at jeg kjører lønn hver måned og at bedriften straks vipper over på plussiden. Forstår ikke logikken her da jeg hadde sittet med mye mindre gjeld etter salget. Stiller meg da spørsmålet: Hvorfor fikk jeg mere lån for 6 måneder siden? Hvorfor får jeg ikke fortsette å være kunde med mindre lån? Hadde jeg byttet til dyrere bolig og trengt et større lån så hadde det sikkert vært Ok. Synes dette er trist når en jobber og sliter ræva ta seg hver dag og er pliktoppfyllende mot sin bank. En ting som er sikkert er at både bedriften og privaten bytter nå bank, og ikke nok med det..... Jeg skal fortelle historien til alle jeg kjenner. Er det flere her som har opplevd lignende??

Bytt.no
"Uforståelig avslag på boliglån" skrev Rondavid om DNB Bank

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Bank?
Gjør som Rondavid og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Håpløs kundeservice"
11 syns denne omtalen er nyttig

Brukte over 1 time på chattet uten å få svar på det jeg lurte på. Er kjempefrustrert og har lyst å sende de en klage på e-post med kopi av chatloggen men finner ikke e-postadresse å sende til engang...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Nedlatende og firkantede"
11 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde siden barndommen og er stort sett fornøyd med nettbank og daglige banktjenester. Fikk også mitt første boliglån i DnB da andre banker sa nei. De formelig kastet pengene etter meg og brukte skjønn i sin vurdering. Tre ganger de siste årene har jeg søkt om lån til kjøp av ny bolig eller refinansiering og fått avslag, med beskjed om at det er svært merkelig at jeg i det hele tatt har fått lån og at de ikke kan forstå hvordan jeg kan betjene det i det hele tatt. Selv med over 1 mill i egenkapital og ingen annen gjeld enn studielån (etter salg av bolig) og fast stilling i staten ville de ikke gi meg lån og sa at jeg ikke burde ha noe lån i det hele tatt. Gadd ikke å sjekke mitt reelle forbruk, noe de lett hadde kunnet se i nettbanken, la kun SIFO tallene til grunn. Var direkte nedlatende og snakket til meg som om jeg overhodet ikke hadde økonomisk sans. Dette var også tilfelle med forrige kundebehandler. Kommer aldri til å bruke DnB til noe som helst igjen. Styr unna hvis du ikke er millionær.

Linselus
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra nettbank, antagelig dyr, men ok kundebehandling"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg syns nettbanken er veldig bra. Har hatt gode kundebehandlere som har fulgt meg opp i tykt og tynt. Mulig de er dyre, men her er alt på stell.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundebehandling"
8 syns denne omtalen er nyttig

Var innom DNB Lillestrøm med en liten sak som de enkelt kunne hjulpet meg med. Ble umiddelbart møtt med skepsis og motvilje. Fagkompetanse og serviceinnstilling på lavmål!

DNB Bank har totalt 467 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR