Meny

Sparebank 1 Bank omtaler og erfaringer

Søk nå
1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
35%
anbefaler
Sparebank 1 Bank

"Refinansiering av lån"

Omtale om Sparebank 1 Bank skrevet av Jon O. N for 12.07.2018 21:48

Sparebank 1 Bank har totalt 120 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Sparebank 1 Bank?
Jon O. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Refinansiering av lån"
5 syns denne omtalen er nyttig

Utrolig at de skal ha en mal som noen akademikere med god lønn har laget, av en lønn på 650000 så kan en ikke betjene et lån på 2500000, men da gå i underskudd på 3000 i mnd.

Bytt.no
"Refinansiering av lån" skrev Jon O. N om Sparebank 1 Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Sparebank 1 Bank?
Gjør som Jon O. N og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Sparebank 1 Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Svak bank med feile holdninger, Styr unna!"
5 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt dem på bedrift og privat. Hadde OTP løsning på to firma. Den ene firmaet er hel eid av meg, og det andre var jeg sammen med 3 andre. Det blei gjort en feil med konto nr registreringen i Sparebank 1, og firmaet mitt ble betaler av OTP til det andre firmaet. Nå nekter de å betale dette tilbake. Jeg er for lengst ute av dette firmaet, og de er nesten konkurs. Sparebank 1 har holdt på 50.000,- tusen som de nekter å utbetale. Svindel kalles det! Det er penger som ikke er rettmessig til arbeiderne heller siden de ikke kvalifiserte til OTP!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Helt elendig, har aldri vært borti en verre kundeservice!!"
10 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har (forhåpentligvis ikke lenger) en sparebank 1 innboforsikring, det var vært helt elendig! Jeg har aldri hatt så mange problemer bare med å få en mobil i reparasjon før. For det første fikk jeg ikke sendt dem Mail for hver gang jeg spurte etter mailadresse svarte hver sparebankansatt forskjellige epostadresser. Det tok meg over en uke bare å sende dem en Mail. Jeg fikk heller aldri tak saksbehandleren min. Det virket som om ingen ville hjelpe meg med saken min, og denne saken har vart i over en måned uten å ha gått noen sted!! I dag ringte jeg dem, og fikk en ung dame som jeg trodde skulle hjelpe meg. Det endte opp med at hun kjeftet på meg og sa at saksbehandleren min skal ringe meg, men når jeg fortalte henne at dette har jeg hørt før og aldri ble oppringt ble jeg lagt på. Helt forferdelig kundeservice som knuser selvtilliten!! Vil absolutt ikke anbefale denne banken til noen sjeler der ute, ingen fortjener denne elendige opplevelsen jeg har hatt over en måned.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra kundeservice"

Veldig fornøyd med kundeservicen i Sparebank1. De er behjelpelige og fleksible med det meste.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Elendig"
7 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til sparebanken fra DNB men den er like elendig når det gjelder lån som DNB. Fakta er at alle banker elsker folk med mye penger, de får lett lån selv om de ikke trenger det. Lavtlønte får ikke lån uansett hvor flinke man er til å betale. Vi har hatt huslån i flere år hos BlueStep, når jeg for søkte å flytte det til Sparebank1 var det umulig, der hadde vi betalt mindre i mnd enn i BlueStep som har høy rente. Vist man klarer å betale i BlueStep til en høy rente hvorfor skulle man da ikke klare å betale i sr bank til en lav rente? Det er ingen fornuft i det. Det skyldes selvfølgelig banken har si en merkelige regler.. Sånn sett er alle banker like. Alle banker er kyniske de har ingen forståelse for at lavtlønte være flinke betalere. Men man kan selvfølgelig lett få et forbrukslån til skyhøy rente.. Du som har forbrukslån gjeld kunne lett få mindre å betale i mnd vist man hadde fått låne i en vanlig bank men det kan man bare glemme pga av banken sin merkelige måte å tenke på

Sparebank 1 Bank har totalt 120 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR