Meny

Talkmore omtaler og erfaringer

4,7/5
Utmerket
Kundetilfredshet
Utmerket
Kundeservice
Utmerket
Verdi for pengene
Utmerket
1
av 25 innen
mobilselskap
87%
anbefaler
Talkmore

"Dårlig info om mobilt bredbånd."

Omtale om Talkmore skrevet av Alf R. O for 04.01.2021 12:20

Talkmore har totalt 2935 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Alf R. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig info om mobilt bredbånd."
2 syns denne omtalen er nyttig

Bruk av mobilt bredbånd har fungert som ventet, men da jeg skulle deaktivere abonnementet for en periode, så fikk jeg info om at det burde gjøres før ny måned startet. Det jeg ikke fikk beskjed om var at leie for ekstra datakort ville påløpe selv om jeg deaktiverte abonnementet. Jeg deaktiverte noen dager før månedsskifte i den tro at det ble deaktivert der og da. Jeg hadde bevisst brukt opp datakvoten for måneden siden det skulle fryses. Det som skjedde var at et modem sto med spenning på pga at jeg ikke var tilstede. Der var tydeligvis en liten aktivitet på det modemet frem til månedskifte pga et kamere som antagelig hadde en liten kommunikasjon mot modemet. Dette gav en uventet regning på kr130,-. Ikke store summen. Hadde jeg derimot deaktivert tidligere i måneden så hadde jeg fått en uventet regning på 1,- pr Mbyte. Snakker da om tusenlapper. Dette fordi data utover datakvoten automatisk blir fakturert UTEN at de spør om du vil kjøpe ekstra data. Det var en ubehagelig overraskelse, det var ikke noe Talkmore kunne gjøre med dette. Jeg vil være betenkt med å aktivere mitt mobile nettverk hos Talkmore igjen. Dette handler ikke bare om penger, men mest om Talkmore sin etiske forretningsvirksomhet.

Svar fra Talkmore
11.01.2021 13:51
Hei og god dag Alf! Så dumt å høre at du har hatt en negativ opplevelse med tjenestene våre. Jeg kan starte med å si at når man deaktiverer abonnementet så vil det vare ut inneværende måned, om du deaktiverer det 5. 10. eller 30. så har du det uansett ut den måneden og vil ikke bli fakturert for abonnementet måneden etterpå. Det stemmer at datakortet fortsatt vil komme på faktura da det er en løpende kostnad, selv om bredbåndet er satt på pause. Vi kan selvfølgelig få kreditert og deaktivert denne tjenesten for deg. Når det kommer til bruk du har hatt utover inkludert så kan jeg betrygge deg med at vi har en makspris, pris er 0,99 kr pr MB, men man kan aldri bli belastet mer enn 49 kr pr døgn. Denne kostnaden starter automatisk når data er brukt opp, men man skal bli varslet at man er tom for data samt få informasjon rundt kjøp av tilleggspakker. Jeg tar gjerne en ekstra titt på denne saken om du sender oss en epost til [email protected] med bredbåndsnummeret ditt. Så håper jeg at du føler deg litt tryggere rundt gjenåpning av abonnementet i fremtiden. Med vennlig hilsen Thomas.
Bytt.no
"Dårlig info om mobilt bredbånd." skrev Alf R. O om Talkmore

Har du en tilsvarende erfaring med Talkmore?
Gjør som Alf R. O og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Talkmore du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Dagfinn R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Troverdig"

Opplever Talkmore som troverdige og holder det som blir sagt. De har en pris som for sine tjenester som for meg passer godt. Har hatt bedrift pakke via Telenor i mange år, og nå er jeg pensjonist. Var usikker på hvem leverandør jeg skulle velge. Det ble Talkmore, føler meg trygg på deres mobiltjenester.

Svar fra Talkmore
11.01.2021 13:50
Hei, Dagfinn. Vi er opptatt av åpenhet og ærlighet når det kommer til betingelser på våre løsninger, så det er hyggelig å høre at våre kunder føler det samme. Vi setter pris på at du valgte å bli kunde hos oss. Med vennlig hilsen Mats
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Service"

Har ALLTID fått en god og fin service samt at det er hyggelige folk som jeg snakker med. 😊

Svar fra Talkmore
11.01.2021 13:50
Hei Rune :-) Så gøy å høre at du er fornøyd. Vi er opptatt av å hjelpe våre kunder på best mulig måte, så da er det ekstra hyggelig å lese at du er fornøyd med servicen. Håper at du får en superfin dag, hilsen Victoria :-)
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
NYHET!
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Jeanette B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Suveren kundehjelp og flotte ververabatter og rimlige familiepriser"

Siden jeg ikke er så flink å ordne ting selv på nettet, så synes jeg det er suverent at jeg kan ringe dere, og dåkke hjelper meg med alt. Gode vernerabatter, familiepriser og bra mobilnettdekning er her også.

Svar fra Talkmore
11.01.2021 13:50
Hei, Jeanette! Så fint å høre at du fikk den hjelpen du trengte når du var i kontakt med oss. Vi er opptatt av å kunne tilby våre kunder gode løsninger og fordeler, så det er hyggelig å høre at disse faller i smak. Med vennlig hilsen Mats
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Kundeservice"

Hjalp noen andre med Talkmore abonnement, vedkommende hadde mistet pin og puk koder. En hyggelig dame på kundeservice ordnet dette fort og enkelt.

Svar fra Talkmore
11.01.2021 13:50
Hei, Anne! Så fint å høre at dere fikk den hjelpen som var nødvendig. Man kan alltid finne oversikt over pin og puk-koder på min side via våre nettsider også. Med vennlig hilsen Mats
Talkmore har totalt 2935 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR