Meny

DNB Bank omtaler og erfaringer

2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
132
av 136 innen
bank
23%
anbefaler
DNB Bank

"Skurker"

Omtale om DNB Bank skrevet av Martin for 25.03.2020 22.57

DNB Bank har totalt 435 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Skurker"
4 syns denne omtalen er nyttig

Første til å sette opp renten, siste til å sette ned. Unnskylder seg alltid hvorfor de ikke klarer å sette den ned med mer enn de gjør. Forskjellsbehandler kunder med ulike renter. Gir deg konsekvent dårlig rente med mindre du følger med og sjekker og klager. De lærer aldri, selv etter mange klager fra samme forbruker. Styr unna. De tror de kan gjøre som de vil.

Svar fra DNB Bank
14.04.2020 17.09
Hei Martin!

Takk for at du skriver til oss. Det er leit å høre at dette er inntrykket du har av oss. Dersom det er de siste rentejusteringene du viser til så var vi den første banken til å justere renten, begge gangene. I første omgang skulle renten telle fra 1. mai som er tidligere enn det som er normalt etter varslet renteendring. Vi klarte likevel å endre denne til å gjelde fra senest 5. april. De alle fleste lånene ble justert med totalt 0,85%. De som ikke fikk like mye i rentejustering hadde allerede en svært god rente og vil likevel ha en konkurransedyktig rente etter justeringene. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Bytt.no
"Skurker" skrev Martin om DNB Bank

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Bank?
Gjør som Martin og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"utnytter renteoppgang/nedgang på boliglånkunder"
4 syns denne omtalen er nyttig

Hei, jeg har kun vært kunde i et halvt år. Dette har vært kun til boliglån ettersom de matchet et annet tilbud fra danske bank. Når jeg skulle skrive under så får jeg vite at den renten ikke gjelder lenger, så da starter jeg med en høyere rente. Når renten først går ned så er de dårlige til å redgjøre for seg ved spørsmål og skylder ofte på at de ikke vet hva som skjer fremover og at problemer med interne systemer er grunnen for at det tar lang tid. Flere jeg har snakket med som bruker denne banken har fått ulik rente nedsetting noe som betyr at det i stor grad forskjellsbehandler kundene sine og man må hele tiden passe på selv om man ikke vil ende opp med å betale for mye. Svært skuffende første inntrykk !

Svar fra DNB Bank
14.04.2020 15.56
Hei Magnus!

Takk for at du skriver til oss. La meg først poengtere at renteendringen som har skjedd i det siste har blitt gjort i en ekstraordinær situasjon. Likevel har vi senket renten to ganger, begge gangene som første bank. Totalt er renten justert med inntil 0,85%. Det stemmer at ikke alle får den samme justeringen. De som ikke har fått justert renten med 0,85% har allerede en veldig god rente og vi skal fremdeles være konkurransedyktige på pris. Det er flere ting som gjør at et lån ikke er likt et annet. I hovedsak går dette på type lån og sikkerhet. Ekesmpelvis kan du se våre prislister for en oversikt over forskjellige typer lån og veiledende pris på disse. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Drittbank...Skal ikke senke renten på boliglån og innskudd før 1. mai"
3 syns denne omtalen er nyttig

Skal ikke senke renten på boliglån og innskudd før 1. mai.....det er vel på tide å skifte bank....Lise Tandberg

Svar fra DNB Bank
14.04.2020 15.55
Hei Lise!

Det stemmer at dette var den opprinnelige datoen for når renten skulle tre i kraft. Vi klarte likevel å fremskynde denne slik at ny rente gjelder fra senest 5. april. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"DNB Bank: Markedets grådigste bank"
6 syns denne omtalen er nyttig

DNB er en grådig bank, som kun tenker på å maksimere egen profitt. Renten ligger konstant godt-over markedet. De er trege til å sette ned lånerenten. Dette er for å gni hver eneste krone ut av kundene sine. Noe som denne mailen beskriver etter at Norges Bank hadde satt ned renten: Hei. Og takk for henvendelsen din. Renten på dine lån er endret til 2,64% med virkning fra 01.05.20. Varsel sendes som planlagt innen førstkommende tirsdag.

Svar fra DNB Bank
14.04.2020 15.55
Hei Jørgen!

Vi har satt ned renten to ganger i det siste, begge gangene som første bank. Det stemmer at opprinnelig dato for når ny rente trer i kraft var 01.05. Dette er tidligere enn det som er normalt. Vi klarte likevel å få fremskyndet dato for når renten trer i kraft ytterligere. Ny rente gjelder derfor fra senest 5. april. Ønsker deg en strålende dag videre så lenge!

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Gosser seg på andres elendighet"

Nekter å sette ned boliglånsrenten før 1. mai. Gosser seg på andres elendighet i denne krisen.

DNB Bank har totalt 435 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR