Meny

DNB Bank omtaler og erfaringer

2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
106
av 106 innen
bank
23%
anbefaler
DNB Bank

"En ryddig bank"

Omtale om DNB Bank skrevet av Turid for 06.11.2019 12.33

DNB Bank har totalt 377 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"En ryddig bank"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ser mange dårlige omtaler her inne av DNB. Har vært kunde siden 2006, og er veldig fornøyd. Har aldri opplevd problemer med hverken nettbank eller service. Kan anbefales!" Er det kun når det er noe som går galt man skriver anbefalinger? Oppfordrer til at man også skriver når man er fornøyd.

Svar fra DNB Bank
06.01.2020 09.24
Hei Turid!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Herlig å høre at du er fornøyd med oss. Skulle det være noe vi kan gjøre for deg så ikke nøl med å ta kontakt! Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Bytt.no
"En ryddig bank" skrev Turid om DNB Bank

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Bank?
Gjør som Turid og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Lite tilgjengelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ønsket endring på eksisterende lån. Lot seg ikke gjøre med hverken egen Ipad eller PC prøvd utført fra bankkontoret i Sandvika. Da begynner det å bli vanskelig når også min egen rådgiver ikke er behjelpelig i det hele tatt og sier at dette må ordnes selv via systemet. Først da jeg truet med å avslutte hele kundeforholdet skjønte hun alvoret og tok kontakt. Elendig kundebehandling. Ser ut som DnB har blitt for store.

Svar fra DNB Bank
06.01.2020 09.24
Hei! Sånn skal det selvfølgelig ikke være. Litt vanskelig å si hva som er grunnen til at du ikke fikk gjort endringen slik du ønsket uten å vite mer om lånet og hvilken endring det var snakk om. Dersom du opplever utfordringer i nettbanken kan du starte en chat i margen til høyre så får du snakket med en av våre rådgivere som kan se på det sammen med deg. Takk for tilbakemeldingen! Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge! :)

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig service og nettbank"
2 syns denne omtalen er nyttig

Veldig lenge tid for å svare på chatten, så bryter de samtale og jeg må starte på nytt. Epost-boksen fungerer ikke! Fikk bare søppel og tilbud fra de men ikke viktige brevene er kommet aldri også ikke per vanlig post. skal bytte snart til Sbanken. Når Visa kort ble utløpt nå i oktober er jeg uten kort da ny er ikke kommer enda, så kan ikke hente pengene eller betale i butikken!

Svar fra DNB Bank
06.01.2020 09.24
Hei og takk for tilbakemeldingen! Det er synd å høre at du har opplevd lang ventetid på chat og at du har blitt brutt. Normalt er det lav eller ingen ventetid på chat, så da kan det høres ut som at det har vært noe spesielt som har gjort at ventetiden har vært lang. Vi prioriterer høyt å være tilgjengelig for kundene våre. Det er litt vanskelig å si hva som er grunnen til at du ikke har mottatt brev i postkassen eller nytt kort når dette har utløpt. Det sendes automatisk ut nytt kort en måned før eksisterende kort løper ut på dato. Gi oss gjerne en ny sjanse ved å ta kontakt på chat eller telefon så er jeg helt sikker på at vi finner ut av dette for deg! :)

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Kundebehandling for bedrift"

Lang og uansvarlig oppfølgning av saksbehandlere. Når de først tar i saken din så må du vente en uke for hvert svar via email. Og ikke nok med det, altfor lang tid for å få konto for å legge inn aksjekapital... Venter ennå. Skal skrive omtale rett etter jeg har fått konto og etter jeg får bekreftelse for å legge inn på altinn registeret.. Ventet i en mnd for konto. Til og med etter å ha sendt alt nødvendige.

Svar fra DNB Bank
01.11.2019 10.04
Hei Bogdan!

Takk for tilbakemeldingen! Så lang tid skal det selvfølgelig ikke ta så her må det være noe som ikke har gått helt som det skal. Fint om du logger inn i nettbanken og starter en chat der, slår på tråden til oss på 915 04800 eller sender en melding fra postkassen i nettbanken slik at vi får gått dette opp!

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Mellomfornøyd"
2 syns denne omtalen er nyttig

DnB var min første bank og jeg har holdt meg til dem hele livet, også førte mine barn til denne banken. Men det DnB vi hadde på 80- og 90-tallet er milevis fra den banken vi har i dag. DnB i dag har distansert seg og fjernet seg så langt fra kundene at de har gjort seg utilgjengelige. Mobilappen deres måtte jeg avinstallere, for etter "forbedrende oppgradering" ble den ubrukelig. Forsikringstilbudet deres er et kapittel for seg selv, kort summert så fikk jeg flyttet alt jeg hadde av forsikringer over til et bedre selskap. Jeg skulle gjerne ha gjort det med bankkontoene også, men ut fra hva jeg leser av anmeldelser fra andre så er hver eneste bank her i landet ubrukelige. Så jeg ser liten vits i å flytte fra en dårlig bank til en som er like dårlig pr. i dag, men jeg holder øyne og ører åpne.

Svar fra DNB Bank
01.11.2019 09.27
Hei Sessa!

Takk for tilbakemeldingen! Som du sier har det skjedd mye de siste førti årene. I løpet av denne tiden dukket de første bankkortene med magnetstripe og pin opp, internett ble allemannseie og smarttelefonen har de fleste med seg overalt i dag. De fleste har for lengst gått bort fra kontofon, kontanter og brevgiro. De siste årene har vi lansert tjenester som Vipps, en flunkende ny mobilbank med stadig økende funksjonalitet, Puls og du kan nå betale ved å tæppe kortet ditt på terminalen.

Selv om disse tjenestene har gjort at behovet for bankkontor har minsket er våre rådgivere likevel mer tilgjengelig enn noen gang. Faktisk kan du snakke med oss akkurat når du vil. Vi er døgnåpne så dersom du slår på tråden til oss på 915 04800 eller starter en chat i nettbanken så treffer du alltid en rådgiver som er klar til å hjelpe deg med alt du måtte lure på!

På forsikringsfronten skjer det også mye nytt. DNB forsikring har fusjonert med Sparebank1 forsikring og sammen skapt Fremtind. Er du interessert så ta gjerne kontakt så lover jeg at vi skal gi deg et godt tilbud! :)

Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge!

/Jørgen
DNB Bank har totalt 377 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR