Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Nortel
3.3
476 verifiserte omtaler
Nortel er nå Unifon
Den 22. november 2023 ble Nortel fusjonert inn i Unifon. Her finner du Unifon sin profil på Bytt.no.

Nortel omtaler og erfaringer

Ingen trend

Nortel har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.3
Middels
476 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
-
IKKE NOK OMTALER
Nortel trenger minimum 10 omtaler.
62%
Bra
62% anbefaler Nortel
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 476 omtaler om Nortel

FILTRER OMTALER
259
40
9
15
153
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Nortel
Nortel har 476 verifiserte omtaler på Bytt.no

Fornøyd

Omtale av  Reidar

Nortel er en seriøs tilbyder med gode tjenester og konkurransedyktige betingelser!

Svar fra Nortel
18.08.2023 11:08

Hei Reidar Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Flott å høre at du er fornøyd som kunde hos oss. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (1)

For meg har avtalen med Nortel vært positiv.

Omtale av  Reidun B

For meg betyr den at faktura er ca 50% av tidligere hos annen leverandør (med sammenlignbare vilkår) Reidun B.

Svar fra Nortel
18.08.2023 11:09

Hei Reidun Takk for fem stjerner, det setter vi veldig pris på! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (2)

En fair pris og et greit produkt

Omtale av  Torbjørn

Ingen overraskelser på faktura og god dekning over hele landet.

Svar fra Nortel
15.08.2023 13:59

Hei Torbjørn Så flott å høre at du er fornøyd med våre produkter og tjenester, vi setter stor pris på din tilbakemelding! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (1)

bruddgebyr på avtale

Omtale av  Jarle F

ble lovet binde pris 2år men med frihet til å si opp avtalen uten gebyr fikk en bedre avtale sa opp fikk bruddgebyr på 18800kr (svindlere) ikke bruk dette selskapet dette ble tatt opp på lydfil men den er vel slettet slik at det passer dem . selskapet betalte ikke fem øre for å få meg som kunde derfor presiserte jeg at jeg ikke skulle ha bruddgebyr ved skifte av mobilavtale dette ble samtykket av selger

Svar fra Nortel
14.08.2023 13:07

Hei Jarle Vi ønsker selvfølgelig at vår kommunikasjon skal være klar og tydelig, og skjønner det kan være frustrerende om du har fått beskjed om ting som ikke har vist seg å stemme i ettertid. Bruddgebyr som du nevner her er standard prosedyre i bedriftsmarkedet, men burde kanskje i dette tilfellet vært enda tydeligere kommunisert da du ble kunde hos oss. Vi ønsker veldig gjerne å hjelpe deg, men jeg trenger litt mer informasjon før jeg kan søke deg opp i våre systemer. Ta kontakt med oss på [email protected] så kan vi ta en ny gjennomgang av saken din. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (3)

Svindel og bredrag

Omtale av  Erik

Love å lyge om alt mulig. Har fått lovnader om å ordne dekning, uten at noe skjedde. Sa då eg ville ha pengene igjen da tilbudet ikke var som lovet. Det var umulig og de vil ikke gi seg på bindingen som var på 12mnd. Vil advare alle andre om å bruke Nortel då dei er da nærmaste ein kjem ei svindelbedrift

Svar fra Nortel
14.08.2023 11:26

Hei Erik Vi prøver absolutt ikke å lure noen, og synes det er veldig synd at du føler det slik. Det er mange ting som kan påvirke dekningen din, og som kan være avgjørende for hvor god eller dårlig dekningen er. Du kan lese mer om dette her: https://nyheter.nortel.no/dette-kan-pavirke-dekningen-din Vi benytter oss av Telenors nettverk, som vil si at alle våre kunder får full Telenor-dekning. Telenor blir gang på gang kåret til landets beste både på hastighet og dekning. Vi ønsker at du tar kontakt med oss på [email protected] så kan vi ta en ny gjennomgang av saken din, og se om vi kan løse dine problemer med dårlig dekning. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (2)
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Svindel å bedrag. VARNING

Omtale av  Ingeborg

Dette bør alle styr unna. De kom med komplett kontrakt etter telefon. Som ikke blir opplyst per telefon. Kontrakt brudd koster 3000kr Jeg takket nei når jeg fikk kontrakten på Mail 7 min etter avslutte samtale. De sendte enda regning. Jeg kan IKKE rekomendere dette i hele tatt. Har hatt skriftlig kontakt men dette «selskapet» i flere månader. Men de er bare tull

Svar fra Nortel
14.08.2023 07:39

Hei Ingeborg Alle våre kunder får tilsendt en kontrakt de må signere før vi legger de inn i våre systemer. I denne kontrakten finner man alt av priser, vilkår, hvor mange abonnementer det gjelder osv. Med en gang denne kontrakten er signert er det inngått en bindende avtale mellom partene, hvor du som kunde har 24 mnd. bindingstid. Om du velger å avslutte abonnementene dine før bindingstiden er over, vil du få det vi kaller bruddgebyr, som er disse 3000kr du nevner her. Dette er standard prosedyre i bedriftsmarkedet. Du skriver at du har hatt kontakt med oss over lengre tid, men jeg trenger litt mer informasjon om deg før jeg kan søke deg opp i våre systemer. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg, og ønsker at du tar kontakt med oss på [email protected] så kan vi ta en ny gjennomgang av saken din. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (2)

Må legge ut bruddgebyr selv

Omtale av  Bente

Fornøyd med lave priser. Synes selger burde opplyst ved inngåelse av kontrakten, at jeg selv må legge ut bruddgebyret hos de jeg forlater. Får det redusert på fakturaer fra Nortel, men mye å ut med på en gang for 3 abn.

Svar fra Nortel
14.08.2023 07:44

Hei Bente Det stemmer det du skriver her om at bruddgebyret du får fra tidligere operatør må selv betales. Videre blir fakturaer du får fra oss kreditert inntil du har nådd beløpet som bruddgebyret er på. Vi ønsker å være tydelig og klar i vår kommunikasjon, og jeg skjønner det er kjedelig å måtte betale brudd på tre abonnement samtidig. Jeg tar med meg kommentaren din videre! Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.

Nyttig (2)
Nortel har 476 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Nortel mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR