Meny

DNB Bank omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
105
av 105 innen
bank
23%
anbefaler
DNB Bank

"Verste "servicen" du kan få"

Omtale om DNB Bank skrevet av Iselin H for 15.03.2019 17.41

DNB Bank har totalt 313 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Bank?
Iselin H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Verste "servicen" du kan få"
7 syns denne omtalen er nyttig

Vært kunde hele livet, hadde endelig nok egenkapital og søkte boliglån. Prøvde oss på bare 1,4 mill i DNB. Kundeservicen på avd. Stjørdal var helt forferdelig, slapp og sur. Fikk avslag etter LANG ventetid, med eneste svar at vi ikke hadde bra nok betalingsevne, selv om vi absolutt hadde det, og i tillegg evt hadde kausjonist. Kausjonisten vår var visst for gammel, og vi kunne visst ikke betjene lånet selv heller. Klaget på både servicen og avslaget, fikk til svar at "du skal ha fått grundig svar fra før", helt hårreisende! Fikk lån på 1,7 mill (!) uka etter i en fremmed bank, helt uten kausjonist eller spørsmål om vår betalingsevne. Byttet bank for å si det mildt, og sitter på egen bolig vi har 0 problemer med å betale ned på i dag :)

Svar fra DNB Bank
02.09.2019 09.41
Hei Iselin!

Beklager sent svar (igjen!). Veldig leit å høre at vi ikke kunne tilby deg det lånet du ønsket. Og slettes ikke greit at servicen heller ikke har vært på topp. Vi får dessverre ikke sett hva som er grunnen til at vi ikke kunne tilby deg det aktuelle lånet her, men på generelt grunnlag kan jeg si at vi følger reglene i Boligforskriften og må ta høyde for det som står her. Jeg forstår det sånn at du har valgt en annen bank, men dersom du er villig til å gi oss en ny sjanse så ta gjerne kontakt med oss på telefon eller chat fra våre nettsider så kan vi se om ikke vi kan gi deg et bedre tilbud nå, eller når du vurderer ny bolig. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge!

/Jørgen
Bytt.no
"Verste "servicen" du kan få" skrev Iselin H om DNB Bank

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Bank?
Gjør som Iselin H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Litt dårlig kundeservice via skrank men god via telefonen."
1 syns denne omtalen er nyttig

God kundeservice ved telefonisk henvendelse. Kan bli bedre på kundeservice ved skranken. Det er noe tekniske problemer innimellom men ikke så ofte etter min erfaring og blir raskt ordnet opp i. Nettbank er enkelt å betjene og gjør hverdagen enklere.

Svar fra DNB Bank
02.09.2019 09.39
Hei Marie!

Takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøydm med service hos kundesenteret vårt. Send oss gjerne en melding fra postkassen i nettbanken din hvor du forteller litt mer om din opplevelse hos vårt kontor slik at vi kan lære av det! Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Nedetid"
4 syns denne omtalen er nyttig

Problemer med nettbank ukentlig. Feil og nedetid er en hyppig melding. De kan heller ikke gjennomføre en betaling for deg når systemet svikter.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dyr og vanskelig"
5 syns denne omtalen er nyttig

Hadde meget bra egenkapital, null gjeld, greit med verdier. Men fikk likevell et elendig lån pga standard budsjettet deres som ikke ligner noe og fordi jeg var enslig med utgiftene.

Svar fra DNB Bank
30.08.2019 11.49
Hei Anne!

Leit å høre at vi ikke kunne tilby deg lånet du ønsket. Når vi behandler lånesøknader er vi nødt til å følge reglene i Boliglånsforskriften fra Finansdepartementet. Ser at det er en stund siden du skrev dette innlegget, og beklager for sent svar. Vi får ikke sett her hva som var grunnen til at vi ikke kunne tilby deg det aktuelle lånet den gang, men ta gjerne kontakt igjen via chat eller telefon så tar vi gjerne en ny vurdering. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge.

/Jørgen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
5 syns denne omtalen er nyttig

Etter å ha ringt for å få råd og veiledning, I forbindelse med salg og kjøp av bolig. Vil jeg si kundeservicen til DNB er forferdelig dårlig. Jeg forventer å møte hyggelige og imøtekommende ansatte i en slik situasjon. Ikke sure og nedlatende damer. Min konklusjon - jeg bytter bank. Takk for meg.

Svar fra DNB Bank
17.04.2019 00.09
Hei Karen!

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Du har selvfølgelig helt rett i at man ikke skal bli møtt på en slik måte. Jeg må bare beklage at du sitter igjen med dette inntrykket og håper og tror at dette var et engangstilfelle. Ønsker deg en riktig god dag videre så lenge :)

/Jørgen
DNB Bank har totalt 313 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR