Meny

Fjordkraft Mobil omtaler og erfaringer

3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Verdi for pengene
Middels
12
av 37 innen
mobilselskap
45%
anbefaler
Fjordkraft Mobil
Filtrer omtaler
48
7
8
14
43
Sorter omtaler etter
Viser av 120 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft Mobil?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Veldig veldig skuffet"
6 syns denne omtalen er nyttig

Dagen kortene skulle bli aktivert skjedde det ikke. Alle våre tre abonementer i familien ble koblet fra Telenor, mens Fjordkraft-kortet fungerte ikke. Rørleggeren kunne ikke få tak i oss, jeg kunne ikke stoppe parkeringsappen osv. Og det er ikke mulig å få tak i noen på kundeservice! De ringer tilbake etter 2 timer! Skulle aldri bytte til Fjordkraft ! :(

Svar fra Fjordkraft Mobil
08.05.2019 14.18
Hei Rita,
Vi beklager veldig at du har hatt denne opplevelsen med oss. Vi har dessverre hatt unormalt lange køer på telefonen de siste par ukene, noe som har ført til at det har tatt såpass lang tid for oss å ringe deg tilbake. Slik skal det ikke være, og vi skjønner at du er skuffet. Vi håper alt er på plass igjen for deg nå, men hvis det fortsatt er noe som ikke virker som det skal vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å kontakte oss på telefon, chat eller e-post slik at vi kan hjelpe deg. Ventetiden på telefon er i skrivende øyeblikk på litt over 4 minutter.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Billig og bra"

Som andre gikk jeg over til Fjordkraft fra Chess. Dekningen og farten er bedre enn det Telia sitt nett var i mitt område så der er jeg fornøyd. Kan ikke si så mye om kundeservicen annet enn at jeg har vært strømkunde og mobilkunde i noen år uten å hatt noe behov for å være i kontakt med de, det jeg lurer på finner jeg på mine sider. Men jeg ser folk klager på at deres dataforbruk skyter i været hos fjordkraft, visst de sjekker forbruk registrert av mobilen som operatøren har 0% med får de seg sikkert en overraskelse. Kan rapportere at ifølge min mobil har jeg brukt 796mb i Mars og blir fakturert for 755mb. 864mb i februar og fakturert for 820mb. Har 4gb abonnement med rollover slik at når påsken kommer som nå er det masse tilgode.

Svar fra Fjordkraft Mobil
08.05.2019 14.18
Hei Eirik,
Og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi svært stor pris på. Det stemmer at det kan være lurt å følge med på databruken i mobilen sine egne innstillinger hvis man er usikker. En megabyte er en megabyte, uansett hvilket mobilselskap man er kunde hos, og det er ingen grunn til at forbruket skal være høyere hos ett selskap enn hos et annet. Forklaringen her ligger som regel i at man tidligere var kunde i et selskap som f.eks hadde gratis streaming av musikk, eller at man ubevisst har endret bruksmønsteret på mobiltelefonen sin (begynt å bruke en ny og datakrevende app, mer streaming av video e.l.).

Ønsker deg en fin dag videre.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Billig og bra"

Skiftet fra Komplett mobil til Fjordkraft da Komplett ble solgt til Ice. Så langt har min erfaring med Fjordkraft utelukkende vært positiv. Bra pris og foreløpig har jeg opplevd dekningen svært tilfredsstillende. Eneste jeg savner er Komplett`s EU+

Svar fra Fjordkraft Mobil
08.05.2019 14.18
Hei Gudrun,
Og tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Så godt å høre at du er fornøyd med oss. Hvis det skulle være noe som helst du trenger hjelp med i fremtiden er det bare å kontakte oss på telefon, chat eller e-post.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Var det verdt å bytte til Fjordkraft for å spare den 100,- lappen i mnd?"
5 syns denne omtalen er nyttig

Jeg, som mange andre har gått i fella til Fjordkraft Mobil. På siden dems så lover de "Nøyaktig samme dekning som Telenor-kundene" Dette stemte overhode ikke i mitt tilfelle. Jeg fikk et godt tilbud som sparte meg ca 100kr pr mnd for å ha det samme hos Fjordkraft som jeg hadde hos Telenor. Mens jeg skriver dette er jeg på vent på Fjordkraft Support! Min opplevelse så langt etter noen uker med Fjordkraft: 1. MYE tregere telefon og nett, rett og slett ustabil telefon. Samsung S7 Egde som har virket i mange måneder før portering og er alltid oppdatert. 2. Mobil Appene mine mister veldig ofte kontakt og må re-innlogge, Dette er veldig ødeleggende om man også bruker telefonen til spill når en f.eks mister kontakten under en kamp i Clash of Clans. 3. Jeg passerte Svinesund-brua og kjørte ikke lenger enn til markedet rett over grensa, jeg skulle fint fortsatt ha god NORSK mobildekning fra Halden-mastene. Jeg hadde under gode forhold Med TeleNor dekning helt ned til Råssø. Signalet jeg fikk på telefonen på svinesund var Edge,,, Edge? Det kan jeg ikke huske å ha sett på Mange år. Venter fortsatt på å komme igjennom til support, ventet nå i 25min --> 30 min så kom jeg igjennom, Jeg opplevde Kundesupport veldig Positivt og konsulenten jeg snakket med var hyggelig og virket veldig engasjert på å få løst mitt problem. Konsulenten mente at det kunne være noe galt med simkort og sender ut en ny, jeg fikk også en anvisning for å resette tidligere operatør og nett innstillinger på telefonen som også kan være årsak til mine problemer. Ved portering til Fjordkraft: Jeg satt kun inn sim fra Fjordkraft og slo på telefonen da jeg gikk over til de, Jeg gjorde ikke noe annet som å resette operatør e.l da jeg så det sto fjordkraft i skjermen. Etter å få resatt nettverksinnstillinger på telefonen slik support mente, kjørte jeg en speedtest på tek.no og jeg skal si jeg ble overasket over resultatet ble så mye bedre, 3 målinger: 45Mbps, 49,1Mbps og 61,4Mbps Litt små-surfing med tlf nå viser seg å være MYE mer stabilt. Det gjenstår å se om dette løste mine komplikasjoner med tlf etter overgang til Fjordkraft. Fikk idag et nytt håp om det. Fjordkraft Scorer ikke full pott da dette burde vært opplyst slik at man ikke opplever slike komplikasjoner jeg har hatt med telefon og dekning etter portering. Dette kan også være årsaken til at mange angrer på å gå over til Fjordkraft, jeg angret også siden det virket så bra med operatøren jeg hadde. Hadde jeg vist at nett innstillinger på telefonen skulle resettes ved portering, hadde jeg nok aldri opplevd disse negative erfaringene med Fjordkraft. Jeg vil dele dette slik at de som vurderer å gå til Fjordkraft, og de som har hatt de samme komplikasjoner med tlf etter portering, slik at de som vurderer overgang får en liten "headsup" og de som sliter litt og leter etter vurderinger (slik en ofte gjør ETTER man får problemer) kanskje får en løsning ved å prøve dette.

Svar fra Fjordkraft Mobil
08.05.2019 14.57
Hei Ken, og tusen takk for den veldig utfyllende tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på! Det er også supert at du forteller om løsningen på problemet ditt, slik at det kan være til hjelp for andre med samme problem.

Det er heldigvis ikke slik at man får en annen dekning hos Fjordkraft enn den man får hos Telenor. Dekningen vår er helt lik, og det er ikke slik at man prioriteres annerledes i nettet fordi man er kunde hos Fjordkraft og ikke hos Telenor. Så denne myten må vi bare avkrefte med en gang. At litt krøll kan oppstå ved portering til et annet selskap er dessverre noe som kan skje hos alle mobilselskap, men det tilhører heldigvis sjeldenhetene. Ut fra det jeg kan lese her har du rett og slett vært uheldig, selv om det selvsagt ikke gjør situasjonen noe mindre irriterende av den grunn. Det er ikke slik at alle som blir kunder hos oss må tilbakestille innstillingene i telefonen sin, men det kan være lurt å prøve dette hvis man opplever dekningsproblemer, slik tilfellet var hos deg.

Igjen - tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en såpass detaljert anmeldelse. Om det skulle være noe som helst du trenger hjelp med i fremtiden er du selvsagt velkommen til å kontakte oss på telefon, chat eller e-post.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"
4 syns denne omtalen er nyttig

Fikk ikke med meg at regning ikke var blitt betalt - burde fått sms - stengte abonnement - kostet 400kr å åpne igjen pga to nummer var registrert på meg. Dette var en glipp og har aldri før latt en regning forfalle. Det positive var at de åpnet på under ett minutt igjen - da jeg sa at regning var betalt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"God erfaring"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har ingen problemer med Fjordkraft, betaler 119 pr/mnd med 1GB data. Pris fordi jeg har strøm fra samme leverandør.

Kundetilfredshet
"Billigste abonnementet jeg har funnet"
1 syns denne omtalen er nyttig

Veldig god mobiloperatør p.g.a prisen. Telenordekning. I motsetning til hos Telenor betaler man ikke for å bruke bank-id på mobilen.

Geir J. E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Lureri..."
4 syns denne omtalen er nyttig

Fjordkraft mobil ser ved første øyekast ut som en god deal ettersom det gir fordel hvis man har strøm fra dem også. Det som ikke vises er at de er mye dyrere på strømmen slik at fordelen de gir på mobil abonnementet blir oppspist flere ganger... Har også funnet abonnement som er billigere enn fjordkraft så da bytter jeg.

Salah K. K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig nettverket"
7 syns denne omtalen er nyttig

Etter min erfaring er at jeg helt ikke fornøyd med dekning av nettverket. Alltid får dårlig nettverk både her i Norge og veldig dyrt dekning i hjemland.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Pass dere!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hvis dere bruker opp datapakken påløper kostnader for mottak data, Snap etc. og regningen går opp med 399kr pr mnd hos min sønns abb!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Mobildataene som forsvant"
13 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har hatt flere mobilleverandører de siste årene, og har stort sett ikke brukt opp inkluderte data med mindre det var noe helt spesielt den måneden. Med fjordkraft mobil fikk jeg stadig vekk beskjed om at jeg var tom og måtte kjøpe ny datapakke. Det toppet seg da jeg fikk beskjed om at jeg var tom to dager etter at jeg hadde kjøpt 1gb. Jeg hadde ikke streamet eller lastet ned, så det kan ikke ha stemt. Jeg møtte ikke forståelse hos kundeservice, som sa at måling av data var det samme hos dem som alle andre. Det kan jeg bare ikke tro på. Så da byttet jeg leverandør.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Greit mobilabonnement"
3 syns denne omtalen er nyttig

Greit, men fungerer dårlig når du er på slutten av datamengden. Får råd om å øke datamengden, men når du skal prøve å ringe for å få råd, er det ingen som svarer...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dekningen virker o.k., da de bruker Telenor nettet."
2 syns denne omtalen er nyttig

Fjordkraft har grei dekning fordi de bruker Telenor sitt nett. Men jeg lurer på om de har krøllet til min e-post adresse da den ikke funker slik den har gjort tidligere. Må jeg bruke Telenor for å ha min velfungerende e-postadresse?

Thor-Egil
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Super kundeservice!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kjempefornøyd med alt, men vurderer jeg å bytte da flere og flere har eu+ inkludert. Teller mye for meg da jeg er endel i thailand.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Helt greit mobilabonnement, men savner datakontroll"
4 syns denne omtalen er nyttig

Har mobilabonnement for mine barn. Kan legge inn varsel når grensa for data er nådd, men rekker ikke å stoppe forbruk fort nok. Tar kontakt med kundeservice og da har jeg fått slettet overforbruk når jeg "beviser" at jeg har skrudd av databruk tidsnok, men bruker mye tid på dette. Burde vært automatisk, men ellers godt fornøyd

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Utnytting, røveri."
7 syns denne omtalen er nyttig

Var i Tyrkia to dager. Fikk regning på flere tusen kr. Minimalt bruk av nett.
Kundeservice fraverende!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"jeg er strømkunde der så jeg får billige mobilabonnemang"

hvis du er strømkunde så er fjorkraftmobil ett greit valg,kunn ett firma og forholde seg til og mange bonuser og rabater på forskellige ting

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Overfakturerer"
7 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde ett år, men sa opp idag etter utallige problemer som kundeservice lover å fikse men aldri klarer. Papiravgift selvom jeg har automatisk avtalegiro, kundeservice stengt over helgen, +++

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Telenor nett, god pris"

Kjempefornøyd, Telia sitt nett har ikke dekning flere steder jeg ferdes. Telenor har alltid dekning så langt. Fjordkraft er klar rimeligste mobilabonnement for meg. Regningen er alltid 249kr. Før hadde jeg OneCall og Talkmore, da var samme mobilabonnement som dette alltid noe tillegg på.. ringer samme nummer etc. Så Fjordkraft er pålitelig og utnytter ikke alle muligheter til å legge ekstra kostnader som mange andre gjør.

Aldri-Mer
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Styr unna!"
12 syns denne omtalen er nyttig

Det kan virke som om Fjordkraft hjelper deg å bruke opp datamengden pr. mnd. Har aldri brukt så mye data før og regningene blir skyhøye! De har ikke sperre for barn og databruk heller. Det tok meg 11 dager å få svar fra kundeservice.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Uoversiktlig, data og faktura løper løpsk"
6 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna, ingen stopp på datatrafikk, barn brukte data, glemte å koble til hjemme nett. Dyrt. Regningene er aldri det du forventer å få.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Syns det er lett å holde oversikt."
1 syns denne omtalen er nyttig

God kundeservice, lett å finne oversikt over forbruk, faktura osv. I tillegg får jeg som en kunde hos fjordkraft strøm en mye billigere pris for mobil abonnement :)

Det som var litt forvirrende for meg i starten før jeg ble kunde hos fjordkraft er at hjemmesiden var ganske vanskelig å navigere gjennom, så jeg slet litt før jeg kunne gå over til dem. Tror det har vært noen endringer på akkurat det da, så er nok ikke et problem lenger.
Det er basically den eneste negative erfaringen jeg har med fjordkraft.

Anbefaler fjordkraft bare hvis du har strøm fra dem fra før, ellers blir det ganske dyrt syns jeg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Data abonnement som løper løpsk"
6 syns denne omtalen er nyttig

Ingen sperre for overforbruk på data!!! Dvs. har du barn som har Fjordkraft mobilabonnement så kan du plutselig få en saftig mobilregning!! Selv med foreldrekontroll er det ingen sperrer. Det gir deg bare beskjed om at barnet nærmer seg grensen. Sitter da barnet og streamer film/youtube, så går dataforbruket så fort at før du vet ordet av det så må man betale massevis ekstra. Ikke gi barna Fjordkraft mobilabonnement!!

Siri R. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dyrt, føler meg lurt"
11 syns denne omtalen er nyttig

Hadde Chess før, betalte 199kr for 2GB og brukte av og til meir data og betalte litt ekstra for det. Skifta til Fjordkraft 3 GB for 279kr og går alltid masse over, har betalt 500-600kr i mnd i det siste og det har aldri skjedd før. Føler meg lurt.

Stig R. D
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Styr unna dette selskapet"
11 syns denne omtalen er nyttig

Har strøm fra Fjordkraft og ordnet så jeg fikk mobil fra dem, var billig mobilabonnement 3GB kr 199,- vis du er kunde på strøm greit det. Reiste på ferie og surfet på nett med mobil hadde da 6 GB på 3 timer var alt oppbrukt, fikk mld fra 1999 at jeg hadde passert 5GB og hadde at 1GB og at hastigheten ble satt ned til 128 kb/s. Sendte mail til dem fikk svar dagen etter at ikke dem kunne sjekk åffer GB hadde gått så fort, fikk da 1 GB fra dem som plaster på såret, men den 1GB var oppbrukt allerede, så jeg var like langt. Jeg byttet mobilselskap og byttet strøm leverandør med en gang, aldri mer Fjordkraft.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR