Meny

Vipps Mobil omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Vipps Mobil
3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
9
av 37 innen
mobilselskap
67%
anbefaler
Vipps Mobil
Filtrer omtaler
4
1
2
0
3
Sorter omtaler etter
Viser av 10 omtaler med
Nyeste fĂžrst
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornĂžyd er du med Vipps Mobil?
Christian
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Enkelt og greit"
1 syns denne omtalen er nyttig

God kundeservice og enkelt, men savner abonnement til junior. Ellers veldig fornøyd 👍

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"God dekning og fantastisk at rollover ikke bare gjelder påfølgende måned"
5 syns denne omtalen er nyttig

God dekning, kjapt nett, veldig lett betalingsløsninger. Bytte forskjellige abonoment etter hva man trenger for den mnd. Og ingen bindingstid. Og at GB rollover ikke er begrenset til bare en måned

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Enkelt!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Enkel datarollover. Beholder tidligere ubrukt data. Vil du ha mer eller mindre data neste måned kan du enkelt gjøre det i Vipps-appen👍

Victoria
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Enkelt og veldig god kundeservice!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Det er enkelt å kjøpe ønsket mengde data. Evig rollover er et stort pluss og de gangene jeg har tatt kontakt med kundeservice har jeg fått hyggelig hjelp lynraskt. Bare godord fra meg!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Utrolig dårlig kunde service."
10 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble tvunget til å kjøpe ekstra data grunnet reinstallering av mobil tlf. Gikk tomt for data som er inkludert i mitt mnd. Abonnement. Valgte derfor å kjøpe ekstra data da det gikk så ekstremt treigt at det var umulig å bruke tlf for å lese Mail. Dette skulle være en enkelte tilfelle. Etter noen dager så ser jeg at mitt abonnent har blitt oppgradert fra 4 GB (249,-) til 15 GB (399,-) uten mitt samtykk. Dette forsøkte jeg å korrigere på min side. Noe som skulle være enkelt. Mot slutten av februar går jeg inn for å sjekke at alt er på stell før de skal trekke mnd. sum. Til min stor overraskelse så skal jeg bli trukket for 399,-. Når jeg ringer kundeservice så får jeg beskjed om at de ikke kan endre det da betaling prosessen har begynt i systemet. Etter å ha forklart hva som har skjedd, får jeg beskjed om at jeg ikke har forsøkt å endre abn. det kunne de se i systemet. Da jeg forklarer om at jeg hadde ikke ringt om jeg ikke hadde prøvd og funnet feilen. Då får jeg beskjed om systemet tar ikke feil. Jeg har nå byttet leverandør.

Øystein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Enkel da man allerede vruker Vipps appen"
1 syns denne omtalen er nyttig

Super enkelt og ha mobil abo inn i en app man allerede bruker. Får ikke topp karakter grunnet mangel på Apple Watch abo.

Christoffer A. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Fungerer godt men vanskelig å navigere seg i deres nettside."
4 syns denne omtalen er nyttig

Det går faktisk ikke an å loge inn for å skaffe pine/puk kode. Alt er inni appen, noe som i starten oppleves litt uoversiktlig. Sværet fornøyd med evig rollover, en kan f.eks kjøpe en større pakke en mnd, for å se velge den billigste mnd etter. Velger å gi tre stjerner når dekkingen å alt fungerer optimalt. Trekker ned for litt tungvinte løsninger.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer Ă„ bytte selskap
"Kundeservicen er på bånn, lokketilbud som vi ikke fikk ta del i osv."
11 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna! Vi trodde at vi skulle få 20gb i oppstarten når vi byttet til Vipps Mobil, men de har visst en liste med "hvis/om/slik og sånn" så får du ikke. Slike lokketilbud synes jeg er ufattelige! Spesielt når man bestiller og tror man får det. Hadde problemer med å koble til mobildata, da fikk vi beskjed om å ta ut SIM-kortet og gnikke litt på koblingen og prøve på nytt. Funka ikke :) I tillegg hadde de ikke meldt fra riktig til gammel operatør, så de sendte regning for samme periode. Der fikk jeg beskjed om at de krediterte fakturaen, men at Vipps ikke hadde meldt fra riktig. Nei, dette var bare rot og tull fra ende til annen. Minner meg om den ene gangen jeg prøvde ICE og var uten mobildata osv. frem til jeg byttet igjen.

Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Ingen krone skal utbetales til kunden, er prinsippet!"
13 syns denne omtalen er nyttig

Alt må betales i forskudd: Månedsabonnementet og forbruk til eventuelle samtaler til f eks Sverige. Det siste var viktig for meg med familie i Sverige. Ble dyr jul med 2kr/minutt. Det er riktig at du kan si opp abonnementet når du vil. Men de forteller deg ikke at du ikke får noe av det innbetalte tilbake. Det gjelder både abonnement og eventuell utenlands pott du har innbetalt. Vurderer å melde dem til Forbrukerombudet. En kunderådgiver fortalte at det hele var basert på «ingen penger ut til kunden»!

Svar fra Vipps Mobil
18.01.2021 08:17
Hei, Veldig leit å se at du har opplevd Vipps Mobil på denne måten. Alt vi ønsker er å forenkle og gi deg oversikt og kontroll over ditt mobilforbruk. I utviklingen av Vipps mobil har vi hatt fokus på at du som kunde skal ha full kontroll - ingen overraskelser på regningen – og derfor er alt forhåndsbetalt (litt som et kontantkort bare med fri bruk av tale og sms). Bruk av telefon i og til utlandet er for mange uoversiktlig, og mange får ofte en lite hyggelig overraskelse når regningen kommer etter en tur til utlandet. Hos oss blir man heller oppmerksom på dette på forhånd siden man må fylle på utlandskontoen, men det gjør jo også at man unngår en overraskende regning i etterkant. På våre nettsider vil du finne priser på hva det koster å ringe ut til utlandet fra Norge. Vi har dessverre ikke muligheten til å refundere tilbake det du har fylt på for utlandsbruk, men du står selvfølgelig fritt til å bruke det opp før du flytter over til en ny operatør. Hilsen Arlinda i Vipps
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Vipps Mobil?"

Hva er din erfaring med Vipps Mobil? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

SĂžk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR