Meny

Nordea Bank omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
133
av 136 innen
bank
17%
anbefaler
Nordea Bank
Filtrer omtaler
22
8
11
27
124
Sorter omtaler etter
Viser av 192 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nordea Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig service og kun for de som har god råd"
2 syns denne omtalen er nyttig

Banken tar ikke vare på lojale kunder. Servicen er forferdelig og upersonlig. Jeg har vært kunde i over 20 år og har hatt lån og alt der. Idag bruker jeg kun banken til lønnskonto med kort. Det koster meg 350 i året. Mer skal den dritbanken aldri få av meg!

Svar fra Nordea Bank
07.03.2020 08.36
Hei Vetle! Leit å høre at du ikke er fornøyd med servicen vår. Vi jobber hver dag for å hjelpe alle som tar kontakt med oss og ønsker gjerne å forbedre oss om det er noe vi ikke har gjort som har levd opp til dine forventninger. Om det er noe som vi kan gjøre for å endre din oppfatning eller om du har en konkret tilbakemelding til oss så send oss gjerne tilbakemelding via nettbanken under 'Digital Postkasse' slik at vi kan få sett nærmere på det. /Andreas
Eva K. L. M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Stor fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har prøvd to andre banker ikke fått den servicen som jeg gjorde i Nordea, har hvert kunde i mange år, prøvde to andre banker, var misfornøyd og kom tilbake i Nordea. Veldig positivt for meg.

Svar fra Nordea Bank
20.02.2020 10.39
Hei Eva!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig godt å høre at du er fornøyd og hjertelig velkommen tilbake til oss!
/Hanne
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Super kundeservice med veldig gode betingelser"
2 syns denne omtalen er nyttig

Nordea oppleves særdeles raske og ryddige med høyt fokus på å gi kundene de beste vilkår. Anbefales!

Svar fra Nordea Bank
04.02.2020 09.05
Hei Espen.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på! /Monica
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Sene trekk etter handel"
2 syns denne omtalen er nyttig

Alt mann har handlet blir kun trukket de siste dagene i måneden. Og datoer på handel blir da feil. Umulig å følge budsjett når banken ikke klarer å trekke til rett tid.

Svar fra Nordea Bank
04.02.2020 09.05
Hei Eirik.
Når du handler skal kontoen din belastes umiddelbart. Noen kjøp vil skje offline, og da vil ikke transaksjonen registreres på kontoen din før terminalen kobles på nett igjen. Jeg skjønner at det kan være forvirrende, og at det er frustrerende når transaksjoner ikke registreres umiddelbart. /Fredrik
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg prøvde i 3 ukers tid få kontakt med rådgivern min for å diskutere mulighetene for en justering av boliglånerenten min. I dag fikk jeg endlig tak i han (etter andre forsøket). Jeg fortalte da at jeg prøvde å tak i han i flere uker. Han spør då hvorfor jeg ikke bare tar kontakt med nettbanken. Jeg forteller han da at det er viktig for meg å ha en fast kunderådgiver, slik at jeg kan ta direktekontakte (ved behov). Jeg blir da avbrudd og får spørsmålet "hva er det du vil egentlig"? Jeg er veldig skuffet over å bli mottatt på den måten (særlig etter å ha slitt med å få kontakt over en lengre tid). Jeg ser meg som en god kunde og forventer meg en god tone når jeg vel ringer. At jeg dessuten blir henvist til nettbanken gjør meg irritert. Er målet at at Nordea kun skal jobbe digitalt på fremover? Jeg har nå bestemt meg for å flytte boliglånet mitt, jeg kan ikke acceptere slikt behandling.

Svar fra Nordea Bank
29.01.2020 13.17
Hei Kim.
Det er veldig leit å høre at du har hatt denne opplevelsen etter du har vært i kontakt med oss. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å fremstå, og må bare beklage på det sterkeste!

Når det kommer til rentejusteringer på lån er det slik at vi i utgangspunktet hever rentene på både utlån og innskudd for alle kunder. Det gjør vi da det reflekterer utvikling i markedspriser i den gitte perioden. Vi har i tillegg til dette individuell tilpasning på utlånsrenter for kunder, når kundene kontakter oss.

Nå får jeg ikke undersøkt hva som ble gjort i din sak her, men vi ønsker selvfølgelig å foreta en vurdering av din rente dersom det fremdeles er aktuelt for deg. /Julie
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Og få tak i de er nesten umulig har prøvd og avslutte en konto i flere år som de sier at ikke finnes, men jeg får årsoppgave vært år? Forklarer det men de sier bare at den ikke finnes HALLO det står 180.44 kroner der og jeg får det samme utskriften vært år med en høyere saldo? Drivere dere en lekebank, og chatte på nett der får man aldri svar. Og når kundeservice endelig svarer så sitter personen og ler og prater med andre på banken også når jeg får kontakt så er de frekke... Bytt jobb sier jeg for dere kan ikke jobben deres.

Svar fra Nordea Bank
24.01.2020 09.50
Hei Pål! Vi får dessverre ikke gått inn på ditt kundeforhold her, men om du får en årsoppgave med oss der det fremgår en saldo så stemmer det at du har en konto med oss. Hvorfor vi ikke har sett dette når du har vært i kontakt med oss har jeg ikke noe godt svar på, men dette skal vi selvsagt få sett på for deg. Om du har BankID så send oss gjerne en melding via 'Digital Postkasse' enten etter du er innlogget i nettbanken (om du fortsatt har med oss), eller via vår hjemmeside ved at du velger "Logg Inn" - "Digital Postkasse" (litt til venstre i menyen som kommer opp). /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig organisert bytte"
1 syns denne omtalen er nyttig

Nordea tok over billånet etter gjensidige, hadde autogiro som funket hos gjensidige mens nå får eg tilsendt faktura og purringer til en adresse som jeg har byttet for 2 år siden. Gjensidige hadde ingen problemer med og sende brev til den nye adressen men det har Nordea.

Svar fra Nordea Bank
20.01.2020 10.26
Hei Damian.
Det er veldig leit å høre at du har hatt denne opplevelsen av oss. Vi ønsker selvfølgelig å sende fakturaen til den adressen du oppholder deg på. Billånene våre ligger hos vårt datterselskap Nordea Finans. Jeg håper du har anledning til å kontakte dem direkte på telefonnummer 232 06020 slik at de kan oppdatere adressen din. De holder åpent mandag - fredag 08:00-16:00. /Fredrik
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Fornøyd kunde"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har lest en del av kritikken under, men har selv aldri hatt de samme problemene. Alltid behjelpelige og trivelige kundebehandlere. Nytt utvidet boliglån ble gitt uten problemer og de endret til og med nettbanken til det bedre etter at jeg som ny kunde (for lenge siden) ønsket ting annerledes. Er ikke ansatt i Nordea nei om noen lurer. Skal dog sjekke min flytende rente og om Nordea er konkurransedyktig fremdeles.

Svar fra Nordea Bank
17.01.2020 10.08
Hei Olsen. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! :). Godt å høre du er fornøyd når du har vært i kontakt med oss. Dersom du skulle ønske en gjennomgang på renten din kan du gjerne kontakte oss enten på telefon eller via chat I nettbanken, så hjelper vi deg selvsagt med å sette opp et telefonmøte. Ønsker deg en riktig god helg :) /Cathrine
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Gir ikke laveste rente"

God mobilbank må nevnes som positivt! Informasjonen gitt om spareprodukter i møte med banken var også veldig bra. Men så det negative. Flere ganger har jeg opplevd at boliglånsrenta har blitt satt opp og at jeg har måttet ringe og prute for å få redusert den igjen. Jeg forventer bedre og at banken til enhver tid skal gi meg den beste tilgjengelig renta jeg kan tilbys. Da jeg snakket med kundeservice om dette var vedkommende tydelig brydd over at jeg reagerte på dette når det uansett bare var snakk om småpenger. Uryddig! Videre skårer banken utrolig lavt på området som klima, menneskerettigheter og lignende. Jeg ser helst at mine investeringer ikke brukes på å undertrykke mennesker og ødelegge planeten.

Svar fra Nordea Bank
06.01.2020 13.04
Hei Vegard.
Tusen takk for konstruktiv og god tilbakemelding til oss.
Jeg må jo starte med å takke for at du likte vår mobilbank og var fornøyd med informasjonen du mottok vedrørende spareprodukter.

I tillegg må jeg beklage på det sterkeste om du hadde en dårlig opplevelse etter kontakt med vår kundeservice, det er selvsagt ikke noe vi ønsker at noen skal oppleve.
Når det kommer til rentejusteringer på lån er det slik at vi i utgangspunktet hever rentene på både utlån og innskudd for alle kunder.
Det gjør vi da det reflekterer utvikling i markedspriser i den gitte perioden. Vi har i tillegg til dette individuell tilpasning på utlånsrenter for kunder, når kundene kontakter oss.
Så når det gjøres generelle rentejusteringer er det ikke på individuell tilpasning. Det var flere rentejusteringer i 2019 som gjorde at flere kunder tok kontakt flere ganger for individuell justering.

Når det kommer til klima, menneskerettighet og lignende kan jeg love deg at det er noe vi fokuserer på her i Nordea.
Vi jobber hele tiden for å bli bedre, for det er selvsagt alltid områder vi kan bli bedre på. Dessverre er det iblant vanskelig å klare å vise frem alt det positive arbeidet vi faktisk gjør, når mangelen på en felles standard for arbeid med bærekraft skaper urettferdige utgangsposisjoner for en del av aktørene.
Du kan lese mer om vår ansvarlige investeringer på følgende link https://www.nordea.no/privat/vare-produkter/sparing-og-investering/fond/ansvarlige-investeringer.html
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Aldri under 100 minutter telefonkø"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dag etter dag, helt forskjellige tidspunkter. 119 minutter kø, 121 minutter kø, får ikke bruke kundeservice chat fordi bankID ikke virker med nytt SIM og jeg ikke finner brikken etter flytting. Jeg kommer tydeligvis aldri til å få tak i en ny brikke for å aktivere denne dritten før jeg sitter og venter i to j#%la timer i telefonen, natt, dag eller kveld. Jeg blir gal.

Svar fra Nordea Bank
18.12.2019 13.58
Hei Liv. Det er svært mange som forsøker å komme i kontakt med oss i disse dager og det dannes derfor kø til vår Kundeservice. Vår kundeservice er åpen 24 timer i døgnet, sju dager i uken og du må gjerne forsøke igjen på mer ukurante tidspunkt (tidlig på morgenen eller sent på kvelden). Dette er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å framstå og jeg må bare beklage for de ulempene dette medfører for deg. Når du kommer gjennom så håper jeg du får den hjelpen du trenger. /John
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig service"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ble frastjålet vesken min med min og en venninnes bankkort en lørdag. Begge ringte bankene sine for å sperre å bestille nytt kort. Hun fikk sitt kort på onsdagen. Jeg fikk mitt mandagen UKEN ETTER. Å når du ringer sier de at det er helt normalt at det tar over en uke. Bi#%h please, kan de ikke ta vare på kundene sine, er det ikke noe poeng å bruke de. Finn dere en bedre bank med bedre kundeservice. Takk for meg

Svar fra Nordea Bank
17.12.2019 13.57
Hei Tina.
Normalt vil leveringstiden på et nytt kort være 3-5 virkedager. Dette er også avhengig av postgangen. Nå rundt juletider har ofte posten litt ekstra pågang og det er dessverre ikke ukjent at det 1-2 virkedager ekstra. Beklager alle ulempene dette har medført, og jeg håper du kan gi oss en ny sjanse til å rette opp inntrykket du har fått av oss. /Fredrik
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dyre gebyr og forferdelig kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har noen prøvet å ringe Nordea kundeservice? Etter å ha hørt på en robot snakke til deg om altfor mange ting som ikke angår deg. Når du endelig havner i køen og får beskjed om at ventetiden er 80 minutter eller mer. Du velger da alternativet at de skal ringe deg når de er klare. Ingen ringer deg. Det samme skjer med chat. Ingen kontakt. Svært få steder igjen å møte en person, bankfilial. Det man spør seg selv: Trenger jeg virkelig en slik bank.

Svar fra Nordea Bank
17.12.2019 08.57
Hei Svein.
Hvis du ikke har blitt oppringt som avtalt må jeg bare beklage det. Som du sier har vi hatt veldig stor pågang på linjene våre i det siste som igjen har medført unormalt lang ventetid. Den store pågangen har dessverre også gjort at både tilbakering-funksjonen og chat-tjenesten vår har vært ustabil til tider.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre og vi setter pris på tilbakemeldingen din. Det er veldig leit å høre at du har hatt en sånn opplevelse av oss, og håper du kan gi oss en ny sjanse til å rette opp i inntrykket ditt. /Fredrik
Elisabeth O
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Umulig komma i kontakt på telefon"

Fader@$#! Trykkt feil på kodebrikken og den blitt sperret. Ringer Nordea, det er 2 timer kø. De lover ringa opp men ringer ikke😡 jeg må ha løst problemet for å betale reininger. De begynner sende meg i en labyrint om aktivere koder og legitimere seg. Skjønner ingenting. Jeg har ikke behov for dette. Har kodebrikke. Ikke fått beskjed om endringer i systemet. Dags att bytte bank nå. Skikkelig lei. Gidder ikke høre på urskyllninger om hvor mye arbete nordea har. Veldig dålig respekt før kundene sine. Som vanlig

Svar fra Nordea Bank
10.12.2019 17.48
Hei Elisabeth! Om vi har lovet å ringe opp men du ikke har blitt oppringt igjen så må jeg bare beklage det. Vi har en tilbakering-funksjon, men denne har dessverre tidvis vært ustabil. Om du ikke har kommet i kontakt med oss nå så ta gjerne kontakt med oss på telefon 232 06001 så skal vi få hjulpet deg med det du trenger. /Andreas
Tom E. Ø
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Sjokkerende dårlig"

Undertegnede er bobestyrer hva gjelder et bo der avdøde hadde sine bankforbindelser i Nordea. Det er regelrett umulig å komme i kontakt med banken på telefon. Å få kontakt på chat tar omtrent en time og det tar minst 2 dager før banken besvarer henvendelse på "sikker melding". Banken har brukt hele 2 mnd på å gi bobestyrer tilgang på boets konti, tross gjentatte purringer. Banken har unnlatt å opplyse om nødvendige papirer for å gi tilgang nettbank til bobestyrer etter at bobestyrer er lagt inn som disponent. Banken har en periode nektet å utbetale faktura på vegne av boet, men har strekt seg til å utbetale noen etter å ha blitt tildelt en god dose kjeft. Her kunne vi fortsatt i det uendelige. Det er et mysterium at Nordea i det hele tatt har kunder med så til de grader dårlig service. Et mareritt å ha med å gjøre. Styr unna denne useriøse banken, er mitt råd.

Svar fra Nordea Bank
09.12.2019 12.06
Hei Tom.
Jeg må bare beklage på det sterkeste at det har tatt så lang tid. Det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Normalt så vil det ikke ta så lang tid etter at vi har fått innhentet nødvendig dokumentasjon. Av sikkerhetsmessige årsaker kan jeg ikke gå inn og sjekke saken, men om det ikke skulle være løst så håper jeg du kan gi oss en ny sjanse og kontakte oss på nytt. /John
Eva K. T
Kundetilfredshet
Kundeservice
"En ikke-eksisterende kundeservice"

Har nå prøvd - på 3. døgnet - å få kontakt for å låse opp mitt sikkerhetskort/ID. Må faktisk ha fungerende sikkerhetskort for å få sendt en melding til banken. Alternativet er en dum robot som sier at den ikke forstår, men ring banken for å få svar. Nordea må ikke behandle kundene på denne måten. Kan jeg få svar via FB.

Svar fra Nordea Bank
09.12.2019 12.03
Hei Eva! For å kunne låse opp en sperret BankID så må vi snakke med deg enten telefon (+47) 232 06001, om du har Mobilbank Appen vår og har aktivert TouchID/Fingeravtrykk på den så kan du også starte en chat med oss fra denne. Via Nova (vår chat robot) og Facebook kan vi ikke gå inn på kundeforhold, bare svare på generelle spørsmål. /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Refinansiering"

Refinansiering og endring på lånetid gikk som smurt og god behandling fra Nordea sin side. Er enig med de som sier at nettbanken er en smule ut datert, jeg har abonnement fra Telenor og får endel brukerfeil. Logg inn i nettbanken og bruk DIGITAL POSTKASSE der for ihvertfall jeg kjapt svar.

Svar fra Nordea Bank
09.12.2019 10.31
Hei Geir! Flott å høre at du fikk hjelpen du trengte! Når det gjelder nettbanken så er vi enig i at denne fortjener en oppgradering. Det jobbes med en oppgradering til både vår Mobilbank App og Nettbank. Disse er rett rundt hjørne og skal etter planen lanseres på nyåret (først Mobilbanken, deretter vil ny nettbank komme noen måneder etter). /Andreas
Christian F
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Håpløs kundeservice!"

Kommer ikke igjennom på verken telefon eller chat. Elendig kundeservice og beregnet tid som bare øker og øker på chat.

Svar fra Nordea Bank
29.11.2019 15.12
Hei Christian! De siste to ukene har vi hatt en del pågang inn til oss, men vi gjør det vi kan for å hjelpe alle kunder som ønsker å komme i kontakt med oss. Jeg skjønner godt frustrasjonen som skapes med å vente så lenge på å komme i kontakt med oss, vi skulle alle ønske vi rakk å betjene alle raskere enn det vi klarer i dag. Vi må bare beklage ulempene ventetiden inn til oss fører til, vi jobber både internt og eksternt med tiltak som skal bistå med å minke køen inn til oss. /Andreas
Trygve R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Nordea svarer hverken på telefon, chat; skjema for e-post fører til feil"

Jeg kommer ikke i kontakt: Telefon: Forventet ventetid 4 minutter, jeg ga opp etter ett kvarter. Chat: Ventet på operatør. Forventet ventetid øke med ett minutt hvert minutt. E-post: Fylte inn skjema på Nordea.no, trykket på "Send" og fikk "Undeliverable: Privatkunder - send e-post til banken"

Svar fra Nordea Bank
29.11.2019 13.38
Hei Trygve! De siste to ukene har vi hatt en del pågang inn til oss, men vi gjør det vi kan for å hjelpe alle kunder som ønsker å komme i kontakt med oss. Vi stiller høye krav til oss selv og vet at også våre kunder forventer at vi er mye mer tilgjengelig enn det vi er i disse dager. Vi må bare beklage ulempene ventetiden inn til oss fører til, vi jobber både internt og eksternt med tiltak som skal bistå med å minke køen inn til oss. /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Kontakt kundeservice? Nei; glem det!"

Har prøvd i hele dag komme frem på kundeservice. Helt umulig få hjelp. Og nettopp nå trenger jeg hjelp!!! Sikkert på tide bytte bank.

Svar fra Nordea Bank
04.12.2019 09.58
Hei Svein,
Det har de siste ukene vært ekstremt lang ventetid inn til oss i forbindelse med oppdatering av legitimasjon på de av våre kunder vi mangler dette på. Pågangen har vært mye større enn forventet, og beklageligvis medfører dette en lengre ventetid enn vi ønsker. Du skal vite at vi har gjort både interne og eksterne tiltak for å forbedre situasjonen, og må bare beklage ulempene dette måtte medføre. Forhåpentligvis vil køen være borte og på et mer akseptabelt nivå når denne prosessen er ferdig. Normalt sett har vi kortere ventetid på chat enn på telefon, og det er også mulig å sende oss en melding via Digital postkasse. /Morten
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Dårlig"

Mor på 92 år ringer kundeservice for å få nytt bankkort. Estimert ventetid på tlf 112 minutter!!! Er det muuulig!

Svar fra Nordea Bank
29.11.2019 13.38
Hei Helene! Vi har hatt mye ventetid inn til oss de siste to ukene, dette er vi ikke fornøyd med og vi skulle ønske at vi klarte å bistå alle kundene som tar kontakt med oss mye raskere enn vi gjør den dag i dag. Vi jobber med å innhente legitimasjon på kunder der vi har manglet dette, og dette har ført til at mange har tatt kontakt med oss med spørsmål. Pågangen har vært større enn forvente og det har ført til tidvis lange køer. Vi må bare beklage situasjonen slik den er nå, dette er trolig en kø som vil vedvare en liten periode mens vi jobber med dette. Men vi håper at køen igjen går bort når dette arbeidet er ferdig, vi må bare beklage ulempene dette medfører for våre kunder. /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Skuffende"

Har i min tidligere beskrivelse blant annet kommentert tidsbruk av når kundeservicen tilverks. Det blir anslått kundetid på over 40 minutter og ventetiden ender med over det dobbelte. Ikke kunne kundeservice svare på bestilling av kodebrikke, så etter 1,5 timers ventetid så må måtte de ringe tilbake. Det mest graverende var at ble kjeftet ut av en dame fra Sørlandet i norge som hørtes litt eldre ut fordi jeg spurte om saldoen min samt et bankkort bestilt for 8 dager siden. Hun opplyste meg om Nordea ikke ville gi ut saldoen tiltross kontrollspørsmål. Dette fordi det var så mange alternative løsninger. snakket med henne for 2 dager siden. Jeg kommer til å finne ut referanse evt navn for videre klage til Nordeas ledelse da hun kjeftet meg ut pga en forespørsel som jeg måtte vente i 1,5 timer på. Dette er en uhørt beklagelig opplevelse jeg ikke ønsker andre. I tillegg så ser jeg på denne siden at Nordea går til slakt. 1 av 5 prøvde ringe i dag, da det var 95 minutters estimert ventetid. Det gadd jeg ikke. Bruker heller tiden på å anbefale å ikke bruke nordea. Etter 8 dager bankkortet mitt fortsatt ikke kommet. Minner om at samtalen fortsatt skal være opptatt av sikkerhetsmessige årsaker, men regner med at Nordea ikke vil stå får denne da denne ikke vil være til ders nytte. Og da fordi Nordea igjen vil fremstå med en ubrukelig service. Min mor har jobbet mange år i Nordea, og jeg har kontakter nok til å gå til topps, eller øverst i næringssiden på godt norsk. Det skal sies at nordea har visst at jeg har värt uten legitimasjon samt kodebrikke tiltross for at jeg ble kjeftet ut av denne sørlandske dama. Og da er det ikke lett. Ventet heller 1,5 timer på å få kjeft av en Nordea ansatt. Dette kaller jeg ikke service fra en bedrift som er avhengig av kunder, og som ikke er monopol og enerådende. Ønsker dere alle en god avgjørelse i forhold til bank. Men dette er ikke min anbefaling.

Svar fra Nordea Bank
06.12.2019 08.22
Hei Gard. Først og fremst ønsker jeg å beklage for den lange ventetiden inn til vår Kundeservice. Det er i disse dager svært mange som forsøker å komme i kontakt med oss i forbindelse med legitimasjonskravet. Vi har døgnåpent 24/7 kundesenter og det kan hjelpe å ringe på litt mer ukurante tidspunkt. Folk flest forsøker å få kontakt med oss rundt lunsj og ettermiddag. For det andre så må jeg bare beklage for det du har opplevd når du har kommet i kontakt med vår Kundeservice. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve når de er i kontakt med oss. Vi setter stor pris på at du tar kontakt og sier din ærlige mening. På den måten gir du oss mulighet til å forbedre oss, og det er vi takknemlige for. /John
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Bytter Bank!"

Vi har vært kunder i over 40 år men nå er servicen blitt så dårlig at vi bytter bank. Var i banken for å ordne dette med fremvisning av pass, og der var det EN kundebehandler som skulle betjene en lang, lang kø. Det ville ha tatt timer før det ville ha blitt min tur. Valgte å gå da jeg faktisk har ansvar og forpliktelser på jobb. På nettsiden til Nordea sier de at de har mannet opp for å ta dette...EN person til å håndtere kundemassen i en by på nesten 80.000 innbyggere? Det finnes bedre løsninger hos andre leverandører av banktjenester hvor i tillegg betingelsene er bedre! Respektløst! Hilsen, (snart) ex-kunde.

Svar fra Nordea Bank
29.11.2019 13.38
Hei Tor! Vi må bare beklage opplevelsen du har hatt, slik ønsker vi selvsagt ikke at det skal være. De fleste av våre bemannet filialer er blitt åpnet, og det er økt bemanning på disse for å sørge for at man i så stor grad som mulig skal bli betjent raskt når man kommer innom med sin legitimasjon. I noen tilfeller har det tekniske utstyret på filialene vært en begrensing, da det er en spesiell type maskin som benyttes til å legge inn legitimasjonen - dessverre så er det begrenset hvor mange slik hver filial har. /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Får ikke tak i kundeservice"

Har prøvd i flere dager å få kontakt med en kundebehandler. Først gjennom chat - men hver gang det er 'min tur', eller bare noen minutter igjen av ventetiden, så står det bare at tjenesten avsluttes, prøv igjen senere? Jeg har prøvd å sende melding automatisk gjennom nettsidene, dette feiler også. Men det utroligste er når jeg ringer dem, og får beskjed om over 100 minutters ventetid. Igår, 190 minutters ventetid! Kommer til å bytte bank om ikke dette endrer seg.

Svar fra Nordea Bank
22.11.2019 13.20
Hei Thale! Vi har hatt mer trafikk enn normalt nå de siste dagene i forbindelse med at vi innhenter legitimasjon på våre kunder der vi har manglet dette. Dette har ført til tidvis lange køer, og vi har gjort tiltak for å bedre dette så snart som mulig. Om ikke lenge er dette arbeidet over, og da vil køene nok forsvinne igjen. /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Burde vært forbudt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Burde vært forbudt å drive bankvirksomhet på denne måten! Etter å ha vært kunde der i snart 60 år (Kreditkassen/Nordea), føler en seg SPYTTA PÅ! "Vi gir deg 14 DAGERS FRIST til å MØTE i banken med pass, ellers SPERRES kontoene dine" "Køen på kundetelefonen er for øyeblikket 95 MINUTTER", "ønsker du å bli oppringt - tast ditt nr" Var det noen som ringte opp igjen da? NEI! Da er det muligens på tide å bytte bank, og råde alle til å holde seg langt unna Nordea! Det værste er at regjeringer tillater sånn virksomhet! What's next? Parkometer på sengekanten? (470,- for å sove, og 820,- for å stå opp?) Eneste trøsten er at vi lever i endens tid og at hele satans verden snart blir brendt opp!

Svar fra Nordea Bank
22.11.2019 13.19
Vi har kunder som har vært kunder hos oss i mange år, og som vi kjenner godt og vet hvem er. Men mange av disse har opprettet kundeforholdene i en tid der regelverket og rutinene i banken var annerledes. Når man tidligere skulle opprette et kundeforhold så viste kundene legitimasjonen til den ansatte i banken, før det da ble skrevet på en blankett at dette var gjennomført, det ble da ikke tatt kopi av legitimasjon eller scannet digitalt slik som det blir gjort i dag. Bakgrunnen for at bankene nå innhenter oppdatert gyldig legitimasjon på de kundene der vi ikke allerede har dette lagret er at Hvitvaskingsregelverket er oppdatert - og dette må vi som bank og samfunnsaktør forholde oss til. Køene inn til oss kommer av at det er langt flere som tar kontakt med oss vedrørende legitimeringen enn vi hadde forutsett. Vi har iverksatt tiltak for å sørge for at køene skal bli lavere og at vi skal få svart alle som ønsker å snakke med oss raskere enn det vi klarer i dag. /Andreas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Ubrukelig support pga ventetid"
1 syns denne omtalen er nyttig

Chat - ventetid på 4 timer Telefon - oppleved ventetid på over 130 minutter. Tilfeldig om du får tilbud om at de kan ringe tilbake. De ringer tilbake kun 1 gang, så hvis du tilfeldigvis er borte fra telefonen så må du vente 100+ nye minutter. Slik var det ikke i 2018 - så de må ha redusert kapasiteten nå nylig. Vurderer sterkt å ta med lån og alt over i ny bank. Dette er for dårlig!

Svar fra Nordea Bank
22.11.2019 13.16
Hei Børge! Vi har akkurat nå mange som tar kontakt med oss og dette har ført til store køer inn til oss. Dette kommer av at vi har satt igang arbeid med å innhente legitimasjon på kunder, noe som har ført til flere henvendelser enn vi forutså. Om ikke lenge er dette arbeidet over og vi håper og tror at køene da er tilbake til normalt nivå. Vi må bare beklage om du har måtte vente lenge, jeg vil også tipse deg om å sende oss en melding via nettbanken under 'Digital Postkasse' så vil vi kunne hjelpe deg der med det du skulle lure på. /Andreas
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR