Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 25. juni

Liste over alle bredbåndsleverandører

Sammenlign alle 80 bredbåndsleverandører og les hva 8 386 bredbåndskunder mener om leverandørene

BREDBÅNDSLEVERANDØRER

Dette er bredbåndsleverandørene i Norge

OPPDATERT TIRSDAG 21. JUNI 2022

Se Bytt.no sin fulle oversikt over alle bredbåndsleverandører i Norge. Bytt.no gjør det enkelt for deg å sammenligne alle bredbåndsleverandører i Norge.

Internett har for mange blitt en livsnødvendig tjeneste, og man merker fort hvis tjenesten ikke holder mål. På Bytt.no kan du sammenligne hele markedet
Internett har for mange blitt en livsnødvendig tjeneste, og man merker fort hvis tjenesten ikke holder mål. På Bytt.no kan du sammenligne hele markedet

Bredbåndsleverandørene i Norge

Med hele 80 bredbåndsleverandører på det norske markedet kan det fort bli vanskelig å velge riktig. Slik som bredbåndsmarkedet er satt opp idag er det helt umulig for forbrukeren å sammenligne bredbåndsleverandørene på rettferdige grunnlag.

Ofte må man inn på bredbåndsleverandørens nettside, for å sende inn et bestillingsskjema i håp om at leverandøren er en god bredbåndsleverandør. Tar man feil er man ofte bundet opp til leverandøren i lengre perioder.

Det er derfor viktig at du gjør deg noen tanker rundt de mest aktuelle bredbåndsleverandørene, før du eventuelt bestiller. Usikker på hvilken leverandør som holder det de lover? Se hvilken bredbåndsleverandør som kundene er mest fornøyde med her

Mest vanlige bredbåndsleverandører i Norge:

Trykk på leverandørene du ønsker å undersøke, så vil du bli tatt videre til leverandøren sin omtalerangering her på Bytt.no. Her vil du se hva andre kunder sier om nettopp denne leverandøren før du velger.

LES OGSÅ: Hva er forskjellen på mobilt bredbånd og trådløst bredbånd?

Slik får du billig bredbånd

I vår anbudstjeneste for bredbånd vil du oppleve at du vil få en billigere pris på bredbåndet enn det du er vandt til idag. Dette er fordi våre samarbeidspartnere er minst like ivrige for å hente inn deg som kunde, som den neste, og det eneste leverandørene kan gjøre er å tilby deg en billigere pris enn forrige leverandør.

Dette gjør at man kan spare flere tusen kroner i året bare på å bytte bredbåndsleverandør. Kanskje du allerede er litt misfornøyd med din nåværende leverandør, og lurer på om det finnes noe bedre der ute? Da er det kanskje et klisjesvar, men det finnes alltid et bedre og billigere alternativ der ute. Og de tilbudene får du med å legge bredbåndet ut på anbud

Dette kan du sammenligne på Bytt.no

Alle fiberbredbånd

Beste fiberbredbånd

Alle trådløst bredbånd

Beste trådløse bredbånd

Satellittbredbånd

Bredbåndsleverandører

Speedometer - test nettet ditt

Omtaler

Få det beste og billigste bredbåndet der du bor

Hos Bytt.no er det enkelt å finne det beste og billigste bredbåndet på din adresse: Prøv vår anbudstjeneste hvor du vil få veiledning og tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og innen bredbånd kan du raskt og enkelt sammenligne alle fiberbredbånd, trådløse bredbånd, satellittbredbånd eller kabelbredbånd.

Fiber

Sammenlign alle 306 fiberbredbånd og bytt til et bedre bredbånd

ALLE FIBERBREDBÅND

Trådløst bredbånd

Sammenlign alle 115 trådløse bredbånd og bytt til et bedre bredbånd

ALLE TRÅDLØSE BREDBÅND

Satellitt bredbånd

Sammenlign alle 9 satellittbredbånd og bytt til et bedre bredbånd

ALLE SATELLITTBREDBÅND

Kabel-bredbånd

Sammenlign alle 78 kabel-bredbånd og bytt til et bedre bredbånd

ALLE KABEL-BREDBÅND
OMTALER SOM OMHANDLER BREDBÅNDSLEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR